Libnet.ro
UNICEF

10:15

Pacient suspect de coronavirus, conditii inumane la Spitalul din Giurgiu: Multa mizerie in salon si gauri in perete. Vin soparlele si vrabiile la bolnavi

Antena3 Antena3,
Pacient suspect de coronavirus, conditii inumane la Spitalul din Giurgiu: Multa mizerie in salon si gauri in perete. Vin soparlele si vrabiile la bolnavi

Pacientii bolnavi de coronavirus au parte de conditii greu de imaginat la Spitalul Judetean Giurgiu. Saloanele sunt murdare si au gauri in pereti. Ba mai mult, vrabii si soparle ar intra astfel in saloane. continuă pe Antena3

Un suspect de coronavirus internat in spitalul din Cluj a fugit

Un barbat de 37 de ani, suspect de coronavirus internat in spital a fugit din Spitalul de Pneumoftiziologie Leon Daniello Cluj-Napoca. Acesta a rupt plasa de la geamul salonului. Barbatul e cautat cu camerele de supraveghere.

Sinteza zilei. O asistenta de la spitalul din Botosani rupe tacerea

O asistenta de la spitalul din Botosani isi striga disperarea, dupa ce, potrivit informatiilor Antena 3, cel putin 32 de cadre medicale de acolo ar fi infectate cu coronavirus.

O pacienta de la Spitalul din Suceva rupe tacerea: Lumea moare din cauza medicilor! Esti tinut aici pana nu mai poti!

O pacienta de la Spitalul din Suceava rupe tacerea si vorbeste despre modul in care cadrele medicale au grija de bolnavii din spital. Femeia in varsta de 48 de ani se plange ca nu primeste medicamentele la timp, mancarea este putina, iar medicii nu le acorda atentie bolnavilor.

Spitalul din Romania care are poarta termica si teste rapide pentru pacientii cu temperatura

In acest moment spitalele din Romania sunt sub asediu datorita pandemiei COVID-19, si unele dintre ele, asa cum s-a intamplat la Suceava, unde au mai decedat alti 18 noi pacienti, sunt impropriu echipate pentru a face fata pandemiei. Spitalul din Romania care are poarta termica si teste rapide pentru pacientii cu temperatura in judetul Bihor, .

Nelu Tataru, emotionat dupa vizita la spitalul din Arad: O tanara din Sicilia ne trateaza pe noi!

Nelu Tataru a facut declaratii dupa vizita la spitalul din Arad. Ministrul Sanatatii sustine ca personalul este cu moralul scazut. Totodata acesta a fost impresionat de o tanara rezident din Sicilia care a venit sa aiba girja de pacientii din Romania.

Cum se prezinta doctorita care a demisionat de la Spitalul din Orastie de teama coronavirusului

Doctorita Lorena Ehim, care a demisionat de la Spitalul din Orastie invocand slaba dotare impotriva .

Spitalul din Fagaras refuza preluarea pacientilor cu coronavirus din alte spitale: Nu intelegem de ce acest virus trebuie importat de la Brasov

Spitalul Municipal Fagaras refuza preluarea pacientilor cu COVID-19 din judetul Brasov, conducerea unitatii spitalicesti sustinand ca in acest fel va fi introdus virusul intr-o comunitate in care acesta nu exista.

Spitalul din Fagaras refuza bolnavii cu coronavirus de la alte spitale, pentru a nu importa epidemia

Presedintele Consiliului de Administratie al Spitalului din Fagaras, Mariana Caju, considera ca nomi.

Doua asistente si patru infirmiere de la Spitalul din Barland au demisionat de teama coronavirus

Teama de imbolnavirea cu virusul ucigas din China si infectarea familiei au facut ca in ultimele zile doua asistente medicale si patru infirmiere din cadrul Spitalului de Urgenta Elena Beldiman Barlad sa isi dea demisia.

Doua asistente si patru infirmiere de la Spitalul din Barlad au demisionat de teama coronavirus

Teama de imbolnavirea cu virusul ucigas din China si infectarea familiei au facut ca in ultimele zile doua asistente medicale si patru infirmiere din cadrul Spitalului de Urgenta Elena Beldiman Barlad sa isi dea demisia.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )