Libnet.ro
UNICEF

05:30

Doua asistente si patru infirmiere de la Spitalul din Barlad au demisionat de teama coronavirus

Antena3 Antena3,
Doua asistente si patru infirmiere de la Spitalul din Barlad au demisionat de teama coronavirus

Teama de imbolnavirea cu virusul ucigas din China si infectarea familiei au facut ca in ultimele zile doua asistente medicale si patru infirmiere din cadrul Spitalului de Urgenta Elena Beldiman Barlad sa isi dea demisia. continuă pe Antena3

Doua asistente si patru infirmiere de la Spitalul din Barland au demisionat de teama coronavirus

Teama de imbolnavirea cu virusul ucigas din China si infectarea familiei au facut ca in ultimele zile doua asistente medicale si patru infirmiere din cadrul Spitalului de Urgenta Elena Beldiman Barlad sa isi dea demisia.

Ancheta: O gravida cu febra, suspecta de COVID-19 a fost refuzata de medicii de la spitalul din Barlad de frica virusului

O femeie insarcinata in luna a noua s-a prezentat, duminica, la Spitalul de Urgenta Elena Beldiman din Barlad, cu tuse si temperatura crescuta. A fost refuzata si trimisa la Spitalul Municipal de Urgenta Vaslui, desi spitalul din Barlad a fost desemnat unitate suport COVID-19.

Sase angajati au demisionat la spitalul din Barlad, dupa ce a fost transformat in unitate suport pentru pacienti COVID

Doua asistente medicale si patru infirmiere de la Spitalul Municipal de Urgenta Elena Beldiman Barlad si-au anuntat demisiile, dupa ce unitatea medicala a fost transformata de Ministerul Sanatatii in unitate suport pentru pacienti COVID-19.

Doua asistente si un medic de la Spitalul Judetean Botosani s-au infectat cu noul coronavirus

Trei angajati ai Spitalului Judetean Botosani au fost depistati pozitiv la noul tip de coronavirus. Este vorba despre doua asistente si un medic. Acestia au intrat in contact, cu o pacienta de 27 de ani, moarta din cauza COVID-19.

Cum se prezinta doctorita care a demisionat de la Spitalul din Orastie de teama coronavirusului

Doctorita Lorena Ehim, care a demisionat de la Spitalul din Orastie invocand slaba dotare impotriva .

Spitalul din Romania care are poarta termica si teste rapide pentru pacientii cu temperatura

In acest moment spitalele din Romania sunt sub asediu datorita pandemiei COVID-19, si unele dintre ele, asa cum s-a intamplat la Suceava, unde au mai decedat alti 18 noi pacienti, sunt impropriu echipate pentru a face fata pandemiei. Spitalul din Romania care are poarta termica si teste rapide pentru pacientii cu temperatura in judetul Bihor, .

Nelu Tataru, emotionat dupa vizita la spitalul din Arad: O tanara din Sicilia ne trateaza pe noi!

Nelu Tataru a facut declaratii dupa vizita la spitalul din Arad. Ministrul Sanatatii sustine ca personalul este cu moralul scazut. Totodata acesta a fost impresionat de o tanara rezident din Sicilia care a venit sa aiba girja de pacientii din Romania.

O pacienta de la Spitalul din Suceva rupe tacerea: Lumea moare din cauza medicilor! Esti tinut aici pana nu mai poti!

O pacienta de la Spitalul din Suceava rupe tacerea si vorbeste despre modul in care cadrele medicale au grija de bolnavii din spital. Femeia in varsta de 48 de ani se plange ca nu primeste medicamentele la timp, mancarea este putina, iar medicii nu le acorda atentie bolnavilor.

Medicii de la spitalul din Mioveni si-au dat demisia cand au aflat ca trebuie sa trateze pacienti cu coronavirus

Toti medicii de la spitalul din Mioveni, judetul Arges, inaugurat anul trecut, si-au dat demisia cand au aflat ca trebuie sa trateze pacienti cu coronavirus, cadrele medicale sustinand ca nu au echipamente de protectie.

Mai multe asistente si infirmiere de la Spitalul Cai Ferate Timisoara au demisionat in ultimele zile

Un numar de zece asistente medicale si trei infirmiere de la Spitalul CFR din Timisoara si-au prezentat demisiile, in timp ce toti medicii au ramas la post, a declarat marti, pentru Agerpres, managerul institutiei, Ciprian Olaru.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )