Libnet.ro
UNICEF

12:00

Spitalul din Fagaras refuza bolnavii cu coronavirus de la alte spitale, pentru a nu importa epidemia

România Liberă România Liberă,
Spitalul din Fagaras refuza bolnavii cu coronavirus de la alte spitale, pentru a nu importa epidemia

Presedintele Consiliului de Administratie al Spitalului din Fagaras, Mariana Caju, considera ca nomi. continuă pe România Liberă

Spitalul din Fagaras refuza preluarea pacientilor cu coronavirus din alte spitale: Nu intelegem de ce acest virus trebuie importat de la Brasov

Spitalul Municipal Fagaras refuza preluarea pacientilor cu COVID-19 din judetul Brasov, conducerea unitatii spitalicesti sustinand ca in acest fel va fi introdus virusul intr-o comunitate in care acesta nu exista.

Coronavirus in Romania: Bilantul imbolnavirilor - 2.460, cu 215 noi cazuri in ultimele 24 de ore Numarul cadrelor medicale infectate cu COVID-19 creste

Alte noi 215 noi cazuri de coronavirus au fost inregistrate in Romania in ultimele 24 de ore, bilantul ajungand la 2. 460, potrivit datelor publicate de Grupul de Comunicare Strategica miercuri la ora 13. De la debutul epidemiei, 252 de persoane confirmate cu COVID-19 s-au vindecat. Numarul cadrelor medicale care se imbolnavesc de Covid-19 creste. in acelasi timp, continua sa apara situatii in care medicii demisioneaza sau intra in concediu. 05: Alte sase persoane au murit din cauza Covid-19 Bilantul deceselor a ajuns la 9221. 00: 357 cadre medicale din Romania, infectate cu coronavirus. 200 dintre ele sunt din Suceava20. 20: 24 de cadre medicale din Spitalul Clinic Judetean de Urgenta SCJU) au fost confirmate cu noul coronavirus17. 40: Trei medici specialisti au plecat de la Spitalul Judetean din Braila in plina epidemie de COVID-1915. 40 Spitalul din Fagaras refuza preluarea pacientilor cu coronavirus din alte spitale: Nu intelegem de ce acest virus trebuie importat de la Brasov14. 55: Paisprezece medici de la Spitalul Judetean de Urgenta din Arad au demisionat sau au facut cereri de pensionare in ultimele zile.

Scandal la Spitalul Municipal Fagaras: Medicii refuza preluarea pacientilor cu COVID-19 pe motiv ca virusul va fi introdus intr-o comunitate in care acesta nu exista

Scandal la Spitalul Municipal Fagaras. Medicii de la acest spital refuza preluarea pacientilor cu COVID-19, transferati de alte spitale din judetul Brasov, pentru ca astfel va fi introdus virusul intr-o co.

O pacienta de la Spitalul din Suceva rupe tacerea: Lumea moare din cauza medicilor! Esti tinut aici pana nu mai poti!

O pacienta de la Spitalul din Suceava rupe tacerea si vorbeste despre modul in care cadrele medicale au grija de bolnavii din spital. Femeia in varsta de 48 de ani se plange ca nu primeste medicamentele la timp, mancarea este putina, iar medicii nu le acorda atentie bolnavilor.

Medicii de la spitalul din Mioveni si-au dat demisia cand au aflat ca trebuie sa trateze pacienti cu coronavirus

Toti medicii de la spitalul din Mioveni, judetul Arges, inaugurat anul trecut, si-au dat demisia cand au aflat ca trebuie sa trateze pacienti cu coronavirus, cadrele medicale sustinand ca nu au echipamente de protectie.

Doua asistente si patru infirmiere de la Spitalul din Barland au demisionat de teama coronavirus

Teama de imbolnavirea cu virusul ucigas din China si infectarea familiei au facut ca in ultimele zile doua asistente medicale si patru infirmiere din cadrul Spitalului de Urgenta Elena Beldiman Barlad sa isi dea demisia.

Doua asistente si patru infirmiere de la Spitalul din Barlad au demisionat de teama coronavirus

Teama de imbolnavirea cu virusul ucigas din China si infectarea familiei au facut ca in ultimele zile doua asistente medicale si patru infirmiere din cadrul Spitalului de Urgenta Elena Beldiman Barlad sa isi dea demisia.

Trei medici de la Spitalul din Campulung Moldovenesc, confirmati cu coronavirus. Se asteapta si rezultatul la sute de teste

Situatie alarmanta si la Campulung Moldovenesc. Trei medici sunt confirmati cu coronavirus, iar restul asteapta rezultatele testelor.

Spitalul din Romania care are poarta termica si teste rapide pentru pacientii cu temperatura

In acest moment spitalele din Romania sunt sub asediu datorita pandemiei COVID-19, si unele dintre ele, asa cum s-a intamplat la Suceava, unde au mai decedat alti 18 noi pacienti, sunt impropriu echipate pentru a face fata pandemiei. Spitalul din Romania care are poarta termica si teste rapide pentru pacientii cu temperatura in judetul Bihor, .

Nelu Tataru, emotionat dupa vizita la spitalul din Arad: O tanara din Sicilia ne trateaza pe noi!

Nelu Tataru a facut declaratii dupa vizita la spitalul din Arad. Ministrul Sanatatii sustine ca personalul este cu moralul scazut. Totodata acesta a fost impresionat de o tanara rezident din Sicilia care a venit sa aiba girja de pacientii din Romania.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )