Libnet.ro
UNICEF

19:45

Palatul prezidential de un miliard de dolari, de la Marea Neagra, al lui Putin

Antena3 Antena3,
Palatul prezidential de un miliard de dolari, de la Marea Neagra, al lui Putin

Mai multe imagini cu palatul de la Marea Neagra al presedintelui rus Vladimir Putin au fost prezentate marti, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3. Palatul costa nu mai putin de un miliard de. continuă pe Antena3

Suntem pregatiti sa raspundem la orice provocare din Marea Neagra

Presedintele Comisiei de aparare din Duma camera inferioara a parlamentului rus) si fost comandant al Flotei ruse din Marea Neagra, amiralul Vladimir Komoiedov, a declarat astazi ca nu considera necesar sa existe o reactie la fiecare actiune de demonstratie de forta in apropierea frontierelor ruse, insa a avertizat ca fortele armate ruse sunt pregatite sa raspunda oricarei provocari in Marea Neagra, informeaza Tass.

Rusia este pregatita sa raspunda la orice provocare in Marea Neagra - amiralul Vladimir Komoyedov

Presedintele Comisiei de Aparare din Duma de stat, amiralul Vladimir Komoyedov, fost comandant al Flotei rusesti din Marea Neagra, a declarat luni ca nu considera necesar sa se raspunda cu o reactie la orice act de demonstratie in apropierea granitelor rusesti, dar a avertizat ca armata Rusiei este pregatita sa raspunde la orice provocare in Marea Neagra, scrie agentia de presa Tass.

Romania, afectata de tentativa de lovitura de stat din Turcia. Proiectul de infiintare a unei flote NATO in Marea Neagra, sub semnul intrebarii

Tentativa de lovitura de stat din Turcia ar putea afecta si Romania. Proiectul pe care Romania il sustine pentru infiintarea unei flote NATO in Marea Neagra impreuna cu Turcia.

Rusia avertizeaza: Suntem pregatiti sa raspundem la orice provocare din Marea Neagra

Presedintele Comisiei de aparare din Duma camera inferioara a parlamentului rus) si fost comandant al Flotei ruse din Marea Neagra, amiralul Vladimir Komoiedov, a declarat luni ca nu considera necesar sa.

Efectele puciului din Turcia pentru Romania. Flota comuna din Marea Neagra, scufundata.Evenimentele din Turcia servesc direct Rusiei

Proiectul sustinut de Romania, de infiintare a unei flote NATO in Marea Neagra, alaturi de Turcia si Bulgaria, si asa fragil, are acum sanse si mai mici de reusita, dupa ce liderii politici turci au insinuat ca SUA s-ar afla in spatele tentativei de lovitura de stat.

Lovitura de stat in Turcia: Elicoptere militare au lansat doua rachete asupra sediului televiziunii de stat. Parlamentul si Palatul prezidential din Ankara, inconjurate de tancuri (VIDEO)

UPDATE: Elicoptere militare au lansat doua rachete asupra sediului televiziunii de stat, dar au deschis focul si asupra sediului serviciilor turce de informatii. Cel putin un civil a fost ranit, a anuntat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )