Libnet.ro
UNICEF

21:00

Palestinienii vor avea in 2021 primele alegeri din ultimii 15 ani

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Palestinienii vor avea in 2021 primele alegeri din ultimii 15 ani

Presedintia Autoritatii Palestiniene a anuntat vineri seara organizarea de alegeri legislative si prezidentiale in lunile mai si iulie, primele dupa 2005, transmit AFP si Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Bugetarii vor strange cureaua in 2021, dupa dezmatul din ultimii ani. Romania sta cu sabia FMI deasupra capului

Incet, incet, premierul Citu si alti ministrii ii atentioneaza pe bugetari despre ce-i asteapta in 2021. Dupa ce au fost inghetate oficial salariile bugetarilor si pensiile la nivelul lunii decembrie 2020, premierul Citu vine cu o alta veste proasta pentru bugetari. in proiectarea bugetului pe 2021 se studiaza daca sporurile acordate in sectorul public se justifica sau nu.

Presedintele palestinian Mahmoud Abbas a anuntat primele alegeri parlamentare si prezidentiale din ultimii 15 ani

Presedintele palestinian Mahmoud Abbas a anuntat, vineri, primele alegeri parlamentare si prezidentiale in teritoriile palestiniene din ultimii 15 ani, care vor avea loc pe 22 mai si 31 iunie, intr-un efort de vindecare a diviziunilor interne de lunga durata, transmite Reuters.

OMS da o veste ciudata. Ce avantaje vor avea oamenii care se vaccineaza

Organizatia Mondiala a Sanatatii a facut un anunt care nu va fi privit cu ochi buni de toti oamenii. Care sunt beneficiile de care vor avea parte imediat cei care aleg sa se vaccineze? Iata mesajul oficial al OMS cu privire la posibilele noi schimbari! Anunt OMS: Avantajele oamenilor care se vaccineaza Organizatia Mondiala a .

SUA: A fost executata prima femeie condamnata la moarte, din ultimii aproape 70 de ani. Ce fapta odioasa a comis Lisa Montgomery

Lisa Montgomery, singura femeie condamnata la moarte in SUA din ultimii aproape 70 de ani, a fost executata, miercuri, 13 ianuarie 2020. Femeia in varsta de52 de ani era incarcerata din 2007,.

Horoscop zilnic - joi, 14 ianuarie 2021. Nativii Sagetator vor avea o zi excelenta la locul de munca. Superiorii vor aprecia munca lor

Nativii Sagetator au o zi excelenta la locul de munca. Superiorii vor aprcia interesul si implicarea. Horoscop pentru joi, 14ianuarie 2021, pentru fiecare zodie Zodia.

Sorin Cimpeanu: Vor avea prioritate la vaccinare cei care vor face invatamant fizic pentru ca dozele de vaccin nu sunt suficiente pentru 168.000 de persoane angajate in invatamant

Sorin Cimpeanu, ministrul Educatiei, a precizat, la Digi 24, ca invatatorii si educatorii vor fi prioritari la vaccinare in a doua etapa. Acesta a mai subliniat ca disponibilitatea de vaccinare nu este un.

Bucurestenii vor avea parte pe strada de temperaturile din cas

Meteorologii europeni au constatat o noua temperatura negativa record inregistrata pe teritoriul Rom.

FC Barcelona a anuntat candidatii pentru postul de presedinte Cand vor avea loc alegerile

FC Barcelona a anuntat, joi, ca pentru postul de presedinte al clubului catalan au fost validate candidaturile lui Joan Laporta, Victor Font si Toni Freixa.

Veste buna pentru consumatorii de energie: vor avea timp tot anul sa schimbe furnizorul. Cine alege pana la 30 iunie va beneficia de regularizare

Consumatorii de energie electrica vor avea timp tot anul sa isi schimbe furnizorul, a decis Autoritatea Nationala de Reglementare in Energie ANRE), printr-un ordin. Daca iau o decizie pana la 30 iunie, ei vor beneficia si de o regularizare. Modificarea vine dupa ce zeci de romani s-au inghesuit la sediile companiilor pentru a-si schimba contractul, in contextul liberalizarii pietei.

Copiii revin in clase din 8 februarie. Sunt pregatite scolile? Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, la interviurile HotNews.ro: Copiii care au probleme de sanatate vor avea intelegere maxima pentru continuarea invatamantului online

Copiii care au probleme de sanatate vor avea intelegere maxima pentru continuarea invatamantului online, a declarat vineri seara ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, invitat la interviurile HotNews. ro, in contextul in care, daca evolutia pandemiei de coronavirus se mentine in coordonatele actuale, scolile vor incepe in format fizic in data de 8 februarie. Ministrul Educatiei spune ca demisioneaza daca scolile se transforma in focare de infectieSorin Cimpeanu anunta o posibila reducere a numarului de elevi in clase din toamna 24-26 de copii e un numar optim maximMinistrul Educatiei: Propun un tarif de 100 de lei pe ora pentru profesorii care fac ore remediale.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )