Libnet.ro
UNICEF

08:30

Pana cand crede Dragnea ca va REZISTA Guvernul Ponta

Antena3 Antena3,
Pana cand crede Dragnea ca va REZISTA Guvernul Ponta

Liderul PSD Liviu Dragnea pare sceptic in legatura cu viitorul Guvernului in formula actuala, el exprimandu-si speranta astazi ca echipa de la Palatul Victoria va ramane teoretic in aceasta formula. continuă pe Antena3

Un fost vicepresedinte al PSD a dat guvernul Ponta in judecata cerand anularea unei ordonante care afecteaza drepturile revolutionarilor

Iubirea de partid nu este, asa cum se credea, chiar fara limite. Sta marturile faptul ca unul dintre cei mai importanti lideri din PSD fost senator de Galati vreme de patru legislaturi si fost vicepresedinte la nivel national al partidului a dat guvernul Ponta in judecata.

Traian Basescu, atac la guvernul Ponta: Nu ne permitem relaxarea fiscala

Situatia financiara a Romaniei nu poate sustine politica de relaxare fiscala promovata de guvernul condus de Victor Ponta, prin masuri precum reducerea TVA, a afirmat duminica fostul presedinte Traian.

Topul sotiilor din Guvernul Ponta: cu se ocupa si cat castiga jumatatile ministrilor

Sotia premierului Victor Ponta, Daciana Sarbu, obtine zeci de mii de euro din activitatea de eurodeputata, in vreme ce consoarta premierului interimar, Gabriel Oprea, castiga aceeasi suma, desi este casnica. De cealalta parte, sotia ministrului Culturii, Ana Maria Vulpescu, are un salariu lunar de numai 2000 de lei.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2506 seconds )