Libnet.ro
UNICEF

01:05

Fiul fostului presedinte ucrainean Viktor Ianukovici s-a inecat intr-un lac din Rusia

B1 B1,
Fiul fostului presedinte ucrainean Viktor Ianukovici s-a inecat intr-un lac din Rusia

Fiul cel mic al fostului presedinte ucrainean Viktor Ianukovici s-a inecat, sambata, in Lacul Baikal din Rusia. Se pare ca fiul fostului lider de la Kiev, al carui nume este tot Vikto, era pasionat de sofatul. continuă pe B1

Fiul cel mic al fostului presedinte ucrainean Viktor Ianukovici a murit inecat

Fiul cel mic al fostului presedinte ucrainean Viktor Ianukovici, inlaturat de la putere in urma protestelor care au avut loc la Kiev in 2014, s-a inecat in Lacul Baikal din Rusia, relateaza BBC News.

Fiul cel mic al fostului presedinte ucrainean Viktor Ianukovici s-ar fi inecat in lacul Baikal

Fiul mai mic al fostului presedinte ucrainean, Viktor Ianukovici ar fi sfarsit tragic in Rusia, inecat in lacul Baikal. Unele surse rusesti sustin ca tanarul a participat la intreceri sportive pe lac.

Fiul cel mic al lui Viktor Ianukovici s-a inecat

Fiul cel mic al fostului presedinte ucrainean Viktor Ianukovici, inlaturat de la putere in urma protestelor care au avut loc la Kiev in 2014, s-a inecat in Lacul Baikal din Rusia, relateaza Mediafax.

Fiul cel mic al lui Viktor Ianukovici s-a inecat in Lacul Baikal din Rusia

Fiul cel mic al fostului presedinte ucrainean Viktor Ianukovici, inlaturat de la putere in urma protestelor care au avut loc la Kiev in 2014, s-a inecat in Lacul Baikal din Rusia, relateaza BBC News Online.

Ion Cristoiu, despre atacurile lui Victor Ponta la adresa fostului presedinte: Nu Traian Basescu i-a pus gand rau premierului, ci Klaus Iohannis

Fostul presedinte Traian Basescu a participat sambata la o conferinta a PMP la Timisoara. Totodata Victor Ponta a tinut un discurs in cadrul Consiliului National al PSD, care a avut loc tot sambata. in.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )