Libnet.ro
UNICEF

22:15

Reactia lui Frank Timis, dupa dezvaluirile din Panama Papers: Omul de afaceri recunoaste ca are firme in paradisuri fiscale

Antena3 Antena3,
Reactia lui Frank Timis, dupa dezvaluirile din Panama Papers: Omul de afaceri recunoaste ca are firme in paradisuri fiscale

Frank Timis a recunoscut ca are firme in paradisuri fiscale, dupa ce scandalul documentelor 'Panama Papers' au fost publicate. Omul de afaceri spune ca atata timp cat. continuă pe Antena3

Premierul Islandei a cerut dizolvarea Parlamentului dupa dezvaluirile din Panama Papers. Raspunsul presedintelui

Premierul a cerut presedintelui din Islanda sa dizolve parlamentul dupa acuzatiile ca ar fi ascuns milioane de dolari prin investitii in companii offshore, ca urmare a dezvaluirilor din Panama.

Statele europene lanseaza anchete dupa dezvaluirile din dosarele Panama. Donald Tusk a sustinut ca scandalul ar putea afecta chiar viitorul Uniunii Europene (VIDEO)

Mega scandalul de coruptie Panama Papers ia amploare. Autoritatile din mai multe tari au reactionat dupa dezvaluirile legate de evaziunile fiscale orchestrate de firma de avocatura Mossack Fonseca. Anchete de am.

Criza politica din Islanda ia amploare, dupa dezvaluirile din dosarul Panama Papers

Presedintele islandez Olafur Ragnar Grimsson a afirmat marti, intr-o declaratie televizata, ca nu este pregatit sa dizolve parlamentul tarii Althing) pana cand nu vor fi explorate toate optiunile, respingand astfel solicitarea premierului Sigmundur David Gunnlaugsson, al carui nume figureaza in ancheta internationala referitoare la averile pe care inalti demnitari din diferite tari le detin in paradisuri fiscale, relateaza AFP si DPA, citate de Agerpres.

Vasile Frank Timis, romanul care apare in Panama Papers, alaturi de cei mai bogati oameni ai planetei

Documentele Panama Papers contin si numele omului de afaceri roman cu cetatenie australiana, Vasile Frank Timis. Acesta este cunoscut pentru initierea afacerii Rosia Montana. A aparut in evidentele acestor documente dupa ce a folosit , la.

Cine este Frank Timis, unul dintre miliardarii romani din PanamaPapers

Numele celui mai controversat miliardar roman, Frank Timis, nu lipseste din scurgerea masiva de informatii Panama Papers. Rise Project arata cum Timis a folosit casa de avocatura Mossack Fonseca, o adevarata fabrica de offshore-uri, pentru a-si incepe afacerile din Romania in anii 90.

Reactie furibunda a premierului Islandei, dupa dezvaluirile din Panama Papers

Premierul Islandei, Sigmundur David Gunnlaugsson, a fost duminica seara primul politician de rang inalt ce s-a vazut confruntat cu intrebarile jurnalistilor dupa ce numele sau s-a regasit printre cei.

Frank Timis, Corneliu Iacobov, Borcea si Vintu apar in Panama Papers. Timis recunoaste ca are 30 de companii offshore in paradisuri fiscale (VIDEO)

In Romania sunt 1. 200 de firme venite din Panama, Seychelles sau Insulele Virgine Britanice, iar banii trecuti prin aceste societati ating usor pragul de un miliard de euro. Unul dintre romanii.

Panama Papers: Anuntul facut de autoritatile fiscale australiene, dupa dezvaluirile colosale privind paradisurile fiscale

Panama Papers. Autoritatile fiscale din Australia si Noua Zeelanda au inceput chestionarea clientilor locali ai fimei de avocatura Mossack Fonseca din Panama, aflata in centrul unui megascandal de coru.

Kremlinul respinge acuzatiile din Panama Papers: Anchete facute de fosti ofiteri CIA, tinta principala e Vladimir Putin

Presedintele rus Vladimir Putin este tinta principala a scurgerii de documente legate de firmele offshore din Panama, acuza Kremlinul, care invoca o ancheta jurnalistica plina de inventii si falsificari care vizeaza destabilizarea tarii, scrie AFP.

Basescu: PNL si PSD isi vor da mana dupa alegerile din iunie

Presedintele PMP, Traian Basescu, sustine ca PNL si PSD isi vor da mana dupa alegerile din iunie in consiliile locale si cele judetene, apreciind, totodata, ca aceste doua formatiuni nu ar mai fi credibile pentru electorat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2509 seconds )