Libnet.ro
UNICEF

07:30

Pandurii - Petrolul 1-1. Lupii lui Razvan Lucescu au cazut de pe podiumul Ligii I

Adevărul Adevărul,
Pandurii - Petrolul 1-1. Lupii lui Razvan Lucescu au cazut de pe podiumul Ligii I

Pandurii si Petrolul au remizat in ultimul meci al etapei a 7-a, pe terenul gorjenilor, scor 1-1, prin golurile marcate de Roman si De Lucas. continuă pe Adevărul

Pandurii - Petrolul 1-1. Lupii lui Razvan au cazut de pe podiumul Ligii I

Pandurii si Petrolul au remizat in ultimul meci al etapei a 7-a, pe terenul gorjenilor, scor 1-1, prin golurile marcate de Roman si De Lucas.

Razvan Lucescu: La Targu Jiu va fi un meci dificil, pe un teren dificil

Razvan Lucescu este sigur ca meciul pe care Petrolul in va disputa, in deplasare, la Targu Jiu, cu Pandurii, va fi un meci dificil. Lucescu jr. a mai spus ca echipa sa a profitat de pauza competitionala si s-a antrenat intens pentru a castiga meciul de luni, din etapa a saptea a Ligii intai.

Liga I: Pandurii - Petrolul 1-1; Craiova- Otelul 1-0 / Rezultate si clasament

Pandurii si Petrolul au incheiat la egalitate, scor 1-1, o partida frumoase, jucata in finalul etapei. Mihai Roman a deschis scorul chiar in debutul partidei min 3), iar Pablo de Lucas a egalat in finalul reprizei min 43), impotriva cursului jocului, gorjenii dominand clar primul mitan. Petrolul a echilibrat partida in repriza secunda, ambele echipe au avut ocazii bune de a se desprinde pe tabela, dar cu un plus pentru echipa gazda care a fost mai periculoasa pe finalul partidei. Echipa CS Universitatea Craiova a obtinut prima victorie in acest sezon si a parasit ultimul loc al clasamentului, dupa ce a invins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 0-0), formatia Otelul Galati.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )