Libnet.ro
UNICEF

10:30

Pandurii Targu Jiu va juca in Cupa Romaniei impotriva echipei CS Soimii Pancota

Adevărul Adevărul,
Pandurii Targu Jiu va juca in Cupa Romaniei impotriva echipei CS Soimii Pancota

Astazi a avut loc la sediul Federatiei Romane de Fotbal tragerea la sorti a 16-imilor Cupei Romaniei. Pandurii Targu Jiu va juca pe terenul echipei CS Soimii Pancota, din seria 2 a ligii secunde. continuă pe Adevărul

Petrolul cedeaza puncte la Targu Jiu, dupa 1-1 cu Pandurii

Petrolul a plecat cu un singur punct de la Targu Jiu, dupa remiza inregistrata impotriva Pandurilor, scor 1-1, la capatul unui joc echilibrat, in care fiecare din cele doua combatante isi putea apropia victoria in anumite momente. Gerson si De Lucas au irosit cele mai importante ocazii ale lupilor, in vreme ce gorjenii au mizat foarte mult pe suturi de la distanta, la care se adauga si incercarile de ultim moment ale lituanianului Matulevicius. Mihai Roman 3) si spaniolul De Lucas 43) sunt autorii celor doua reusite.

HSC Miercurea Ciuc a castigat Cupa Romaniei la hochei pe gheata

Echipa HSC Miercurea Ciuc a castigat, ieri, Cupa Romaniei la hochei pe gheata. Turneul s-a disputat pentru desemnarea castigatoarei de sezonul trecut.

Pandurii mizeaza pe daruire si sansa ca sa castige meciul cu Petrolul

Pandurii joaca luni, de la ora 21. 00, pe teren propriu, impotriva echipei Petrolul Ploiesti, care se confrunta cu mari probleme de lot, mai multi jucatori fiind accidentati sau suspendati.

Pandurii Tg. Jiu- Petrolul 1-1, in ultimul meci din etapa a saptea

Pandurii si Petrolul au remizat, aseara, la 1, in ultimul meci din runda a saptea a Ligii intai.

Cupa Romaniei, programul 16-imilor: Steaua - Berceni, Petrolul - Jucu, Dinamo - Campina

Marti a avut loc, la Casa Fotbalului, tragerea la sorti a partidelor contand pentru saisprezecimile Cupei Romaniei la fotbal. Steaua se va duela cu ASC Berceni, Petrolul cu Unirea Jucu, iar Dinamo cu Fortuna Campina.

Marti se trag la sorti meciurile din Cupa Romaniei. S-au stabilit urnele valorice

Marti, 16 septembrie, de la ora 12:00, Casa Fotbalul gazduieste tragerea la sorti a saisprezecimilor Cupei Romaniei Timisoreana, editia 2014-2015.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )