Libnet.ro
UNICEF

18:15

Pandurii Targu Jiu, prima calificata in semifinalele Cupei Ligii

România Liberă România Liberă,
Pandurii Targu Jiu, prima calificata in semifinalele Cupei Ligii

Echipa Pandurii Targu Jiu s-a calificat in semifinalele Cupei Ligii dupa ce a invins, vineri seara, cu 2-0, pe Otelul Galati, pe teren propriu, in primul meci din sferturile de finala ale competitiei. continuă pe România Liberă

Cupa Ligii: Pandurii Targu Jiu, in semifinalele competitiei

Pandurii Targu Jiu s-a calificat in semifinalele Cupei Ligii, dupa ce a invins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 1-0), echipa Otelul Galati, intr-un meci contand pentru sferturile de finala ale competitiei.

Pandurii a invins Otelul si s-a calificat in semifinalele Cupei Ligii

Pandurii a reusit sa se califice in semifinalele Cupei Ligii Adeplast, dupa ce a imvins pe teren propriu, cu scorul de 2-0, formatia Otelul Galati.

Dinamo elimina U Cluj la penalty-uri si merge in semifinalele Cupei Ligii

La capatul unui meci extrem de anost disputat pe un teren greu si in conditii de ceata, Dinamo s-a calificat in fata Universitatii Cluj la loviturile de departajare si va juca in semifinalele Cupei Ligii.

Aplicatie mobila pentru Pandurii Targu Jiu

Clubul Pandurii Targu Jiu a lansat, miercuri, aplicatia mobila care poate fi descarcata gratuit pe terminalele care folosesc sistemele de operare Android si iOS.

Edi Iordanescu este noul antrenor al celor de la Pandurii Targu Jiu

Edi Iordanescu, fiul cel mare al selectionerului Anghel Iordanescu, este noul antrenor al celor de la Pandurii Tg. Jiu.

Cupa Ligii: Programul si rezultatele sferturilor de finala

Formatia Pandurii Targu Jiu este prima calificata in semifinalele Cupei Ligii. Alte trei echipe i se vor alatura in urma meciurilor de sambata si duminica.

Dorian Gugu, principal al echipei Pandurii in ultimul meci oficial al anului

Pandurii Targu Jiu disputa in aceasta seara, de la ora 20,00, ultimul meci oficial al anului 2014, pe teren propriu in sferturile Cupei Ligii Adeplast contra formatiei Otelul Galati.

Cartierul Lotrului, ghetoul din Targu Jiu

Cele mai inestetice blocuri din municipiul Targu Jiu care ofera si cele mai improprii conditii de locuit se afla in cartierul Lotrului.

Un violator din Targu-Jiu se dadea drept angajator si le intindea capcane femeilor care isi cautau serviciu

Un barbat din Targu-Jiu a fost saltat de politisti pentru ca a violat si agresat mai multe femei care isi cautau serviciu. Omul posta pe Internet locuri de munca inexistente si le chema pe femei la interviu.

FOTO Caramizi si pavele din cenusa de la termocentralelor din Gorj, inventia studentilor din Targu Jiu. Economiile ar ajunge la zeci de milioane de euro

Studentii si profesorii Universitatii Constantin Brancusi din Targu Jiu au reusit sa transforme, printr-un proiect cu finantare europeana, deseurile industriale in materiale de constructii. Roadele activitatilor derulate pe o perioada de trei ani au fost prezentate astazi.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2329 seconds )