Libnet.ro
UNICEF

21:45

Un violator din Targu-Jiu se dadea drept angajator si le intindea capcane femeilor care isi cautau serviciu

Antena3 Antena3,
Un violator din Targu-Jiu se dadea drept angajator si le intindea capcane femeilor care isi cautau serviciu

Un barbat din Targu-Jiu a fost saltat de politisti pentru ca a violat si agresat mai multe femei care isi cautau serviciu. Omul posta pe Internet locuri de munca inexistente si le chema pe femei la interviu. continuă pe Antena3

Explozie intr-un bloc de garsoniere din Targu-Jiu. Doua persoane au fost ranite

Doua persoane, o femeie si un copil, au fost ranite intr-o explozie care a avut loc in urma cu putin timp intr-un bloc de garsoniere din Targu. -Mures. Cei doi raniti au fost transportati de urgenta la.

Cartierul Lotrului, ghetoul din Targu Jiu

Cele mai inestetice blocuri din municipiul Targu Jiu care ofera si cele mai improprii conditii de locuit se afla in cartierul Lotrului.

FOTO Caramizi si pavele din cenusa de la termocentralelor din Gorj, inventia studentilor din Targu Jiu. Economiile ar ajunge la zeci de milioane de euro

Studentii si profesorii Universitatii Constantin Brancusi din Targu Jiu au reusit sa transforme, printr-un proiect cu finantare europeana, deseurile industriale in materiale de constructii. Roadele activitatilor derulate pe o perioada de trei ani au fost prezentate astazi.

Cupa Ligii: Pandurii Targu Jiu, in semifinalele competitiei

Pandurii Targu Jiu s-a calificat in semifinalele Cupei Ligii, dupa ce a invins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 1-0), echipa Otelul Galati, intr-un meci contand pentru sferturile de finala ale competitiei.

Pandurii Targu Jiu, prima calificata in semifinalele Cupei Ligii

Echipa Pandurii Targu Jiu s-a calificat in semifinalele Cupei Ligii dupa ce a invins, vineri seara, cu 2-0, pe Otelul Galati, pe teren propriu, in primul meci din sferturile de finala ale competitiei.

Aplicatie mobila pentru Pandurii Targu Jiu

Clubul Pandurii Targu Jiu a lansat, miercuri, aplicatia mobila care poate fi descarcata gratuit pe terminalele care folosesc sistemele de operare Android si iOS.

Explozie la un bloc din Targu Mures: Un copil de zece ani si o femeie au fost raniti

Un copil de zece ani si o femeie au fost raniti, sambata dimineata, in urma unei explozii care a distrus aproape in intregime un apartament al unui bloc din Targu Mures. Ranitii au fost preluati de.

Explozie intr-un bloc de garsoniere din Targu Mures. Un copil si o femeie au fost raniti

O femeie si un copil au fost raniti intr-o explozie care a avut loc, sambata dimineata, si care a distrus aproape in intregime o garsoniera de la ultimul etaj al unui bloc de locuinte din Targu Mures. Cei.

Se dadea patron pentru a face sex cu femeile care vroiau sa se angajeze

Un barbat din municipiul Targu Jiu a fost retinut de politie pentru 24 de ore, pentru agresiune sexuala si talharie. Acesta se prezenta drept administrator de firma care face angajari, dar le cerea femeilor care doreau sa se angajeze sa intretina, relatii sexuale.

Se dadea patron pentru a face sex cu femeile care voiau sa se angajeze

Un barbat din municipiul Targu Jiu a fost retinut de politie pentru 24 de ore, pentru agresiune sexuala si talharie. Acesta se prezenta drept administrator de firma care face angajari, dar le cerea femeilor care doreau sa se angajeze sa intretina relatii sexuale.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )