Libnet.ro
UNICEF

15:45

Panica in Belgia, dupa ce doua politiste au fost atacate cu maceta de catre un barbat care a strigat Allahu Akbar

B1 B1,
Panica in Belgia, dupa ce doua politiste au fost atacate cu maceta de catre un barbat care a strigat Allahu Akbar

Doua politiste din Belgia au ajuns la spital dupa ce au fost atacate cu maceta de catre un barbat care a strigat Allahu Akbar, potrivit independent. co. uk. Oficialii din orasul belgian Charleroi nu. continuă pe B1

Panica in Belgia, dupa ce doi politisti au fost atacati cu maceta de catre un barbat care a strigat Allahu Akbar

Doi politisti din Belgia au ajuns la spital dupa ce au fost atacati cu maceta de catre un barbat care a strigat Allahu Akbar, potrivit independent. co. uk. Oficialii din orasul belgian Charleroi nu.

FOTO+VIDEO.Belgia: Doua politiste, atacate cu o maceta. Atacatorul ar fi strigat Allahu akbar. Premierul belgian spune ca a fost un atentat

Doua politiste au fost ranite, dupa ce au fost atacate cu o maceta, in Charleroi, Belgia, relateaza BBC News. Atacatorul a fost ranit si impuscat, a anuntat politia belgiana, pe Twitter.

Belgia: Doua politiste au fost atacate si ranite de un barbat inarmat cu o maceta. Agresorul ar fi strigat Allahu Akbar

Doi politiste belgiene au fost ranite cu o maceta de un barbat care, potrivit martorilor oculari, ar fi strigat Allahu Akbar Allah este mare, in trad. Atacul a fost comis in apropiere de o statie de politie din Charleroi, potrivit postului RTL, care citeaza presa locala.

Belgia: Doua politiste, atacate cu macete. Atacatorul ar fi strigat Allahu akbar

Doi politisti au fost raniti, dupa ce au fost atacati cu macete, in Charleroi, Bruxelles, relateaza BBC News. Atacatorul a fost ranit si impuscat, a anuntat politia belgiana, pe Twitter.

Dupa doua luni de cand Firea este primar, bilantul este mai nociv decat ma asteptam

Vicepresedintele PNL Bucuresti, Ovidiu Raetchi a precizat astazi ca dupa doua luni de cand Gabriela Firea a fost aleasa in functia de primar general al Capitalei bilantul este mai nociv decat se astepta, avand in vedere, taierea copacilor din parcuri sau de pe bulevardul Kiseleff si interzicerea manifestarilor publice in weekend pe marile bulevarde.

Loredana Chivu, reactie violenta dupa ce a fost umilita de o stewardesa

Loredana Chivu reactioneaza dupa ce a fost umilita de o stewadesa care a postat o fotografie pe Facebook. Este inadmisibil ce s-a intamplat, bataie de joc. Eu am ales TAROM pentru ca stiam ca.

ştiri de la B1

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )