Libnet.ro
UNICEF

17:45

Panica intr-o gara din Bruxelles dupa un incident armat

B1 B1,
Panica intr-o gara din Bruxelles dupa un incident armat

Au fost momente extrem de tensionate in gara Bruxelles-Midi. Un barbat a tras un foc de arma in jos provocand panica in randul celor prezenti. Din fericire, nimeni nu a fost ranit in urma. continuă pe B1

Marea Britanie: Incident armat in orasul Oxford

Un incident armat s-a produs, luni dupa-amiaza, in orasul britanic Oxford, situat in apropiere de Londra, cel putin o persoana fiind ranita. Focurile de arma au fost trase de pe o proprietate rezidentiala.

Incident armat in oraselul britanic Oxford

Cel putin o persoana a fost ranita in urma unui incident armat produs luni dupa-amiaza in oraselul britanic Oxford, situat in apropiere de Londra, afirma surse din cadrul serviciilor de securitate.

Panica n Gara Bruxelles-Midi n urma unui incident armat

Panica a pus stapanire scurt timp pe Gara Bruxelles-Midi, miercuri seara, dupa ce un barbat a tras un foc de arma in jos si a fugit, fara ca cineva sa fi fost ranit, potrivit Le Soir, iar politia cauta suspectul, scrie AFP, citata de News. ro.

Ce a patit un barbat din Timis dupa ce a legat o vaca de un tractor si a tarat-o pe sosea

Politistii Postului de politie din comuna timiseana Giroc au intocmit, marti, dosar penal pe numele unui barbat de 39 de ani, pentru infractiunea de ranire sau schingiuire a unui animal, dupa ce in spatiul.

Cand a devenit mama, a fost cea mai fericita femeie din lume. Dupa 38 de ani, a facut o descoperire socanta. Cum a fost posibil asa ceva?

Cand a devenit mama, a fost cea mai fericita femeie din lume. Dar dupa 38 de ani, a aflat un secret socant. Cand Radigena si GeraldoGaspar si-au luat fiul, Romualdo, din spital in 1980, nu aveau nici.

ştiri de la B1

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )