Libnet.ro
UNICEF

18:00

Papa Francisc, despre criza imigrantilor: Zidurile nu sunt niciodata solutii

Antena3 Antena3,
Papa Francisc, despre criza imigrantilor: Zidurile nu sunt niciodata solutii

Papa Francisc a condamnat zidurile si barierele care se ridica in Europa din cauza sosirii masive a migrantilor. Criza migratiei de acum din Europa este consecinta unui proces provocat de razboaie si de foamete,. continuă pe Antena3

Papa Francisc a vorbit depre gardul construit de Ungaria la frontiera:Zidurile nu sunt o solutie. Problema ramane, insa creste si ura

Zidurile construite pentru oprirea imigrantilor nu vor rezista, a declarat Papa Francisc referindu-se la gardul metalic construit de Ungaria la frontiera cu Serbia si pe segmente ale frontierelor cu Romania si Croatia, informeaza Mediafax.

Papa Francisc: Zidurile construite in calea imigrantilor vor cadea

Papa Francisc a declarat, referitor la la gardul metalic construit de Ungaria la frontiera cu Serbia si pe segmente ale frontierelor cu Romania si Croatia, ca zidurile construite pentru oprirea imigrantilor nu vor rezista.

Top 5 lucruri pe care nu le stiati despre Papa Francisc! Inedit!

De la faptul ca papalitatea sa marcheaza o serie de premiere pentru Biserica si pana la faptul ca a studiat ingineria chimica inainte de a-si descoperi adevarata chemare, iata cateva lucruri pe care nu le stiati despre Papa Francisc!.

Papa Francisc, mesaj emotionant pentru copiii victime ale abuzurilor sexuale ale clerului

Papa Francisc a vorbit duminica despre abuzurile sexuale ale clerului asupra copiilor, la finalul vizitei sale in Statele Unite.

Papa Francisc, primul discurs la ONU: Lumea noastra a devenit din ce in ce mai mult un spatiu al conflictelor. Ce fel de Pamant vom lasa viitoarelor generatii?

Papa Francisc a sustinut primul sau discurs in fata plenului reunit al Adunarii Generale a Organizatiei Natiunilor Unite, unde a vorbit despre ceea ce va ramane in urma noastra avand in vedere ca traim.

Klaus Iohannis: Papa Francisc este un lider spiritual autentic, un om cu viziune si atasament special fata de valorile umanitatii (FOTO)

Presedintele Klaus Iohannis a participat vineri la Adunarea Generala a Natiunilor Unite, la New York. Seful statului a asistat la discursul Papei Francisc, despre care spune ca este un lider spiritual autentic si.

Papa Francisc: Bisericile care isi folosesc cladirile pe post de hoteluri sa plateasca impozit !

Cu o saptamana inainte sa plece in vizita in Statele Unite, Papa Francisc a trimis un mesaj dur parohiilor care folosesc se folosesc de privilegiul de a fi scutite de taxe, dar isi folosesc spatiile locative pentru a obtine castiguri economice. Interventia Suveranului Pontif a venit pe fondul refuzului unor biserici de a accepta refugiati in cladirile pe care le detin, preferand sa le foloseasca pentru a face bani din chirii.

VIDEO. Un cuplu si-a imbracat bebelusul in haine papale. Cum a reactionat Papa Francisc

Papa Francisc si-a intrerupt plimbarea prin centrul orasului Philadelphia, cand a observat un bebelus imbracat in haine papale. Suveranul pontif a izbucnit in ras cand a vazut fetita si a cerut sa ii fie adus copilul sa il sarute.

Papa Francisc si-a incheiat vizita in Statele Unite

Papa Francisc a parasit ieri Statele Unite, dupa o vizita istorica de sase zile in care suveranul pontif a atins mai multe subiecte sensibile, cum ar fi imigratia, protectia mediului sau protejarea familiei, transmite AFP.

SUA: Papa Francisc este de parere ca femeile trebuie sa aiba un rol mai mare in biserica

Femeile trebuie sa aiba un rol mai mare in biserica. Papa Francisc a transmis acest mesaj de la Philadelphia, in ultima etapa a turneului sau istoric din Statele Unite, informeaza B1 TV. in cadrul vizitei sale,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2373 seconds )