Libnet.ro
UNICEF

20:15

Papa Francisc va face o vizita in Sarajevo

România Liberă România Liberă,
Papa Francisc va face o vizita in Sarajevo

Papa Francisc a anuntat ca va merge pe 6 iunie la Sarajevo, orasul martir al conflictului din Balcani din anii 90, vizita cu ocazia careia va vorbi despre pace si dialog interreligios, relateaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Papa Francisc s-a intalnit cu un transsexual persecutat de un preot spaniol

Papa Francisc face inca un gest de deschidere fata de omunitatea LGBT. Suveranul Pontif s-a intalnit recent cu un transsexual si cu logodnica acestuia, presa iberica, citata de Raw Story. Diego Neria Lejarraga.

Papa Francisc va merge la Sarajevo pe 6 iunie

Papa Francisc a anuntat ca va merge pe 6 iunie la Sarajevo, orasul martir al conflictului din Balcani din anii 90. in cadrul vizitei, Papa Francisc vizita va vorbi despre pace si dialog.

Un transsexual sustine ca l-a cunoscut pe Papa Francisc: Doar faptul ca l-ai cunoscut pe Sfantul Parinte ii face pe oameni sa se uite la tine in alt mod

Diego Neria Lejarraga, un transsexual, sustine ca a avut o audienta la Papa Francisc in luna ianuarie. Se pare ca aceasta intalnire ar fi prima de acest fel pentru Suveranul Pontif. Neria s-a nascut fata, in Spania, si a fost crescut in credinta catolica, noteaza CNN.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1951 seconds )