Libnet.ro
UNICEF

06:00

Papa Francisc ii indeamna pe israelieni si palestinieni sa faca pace

România Liberă România Liberă,
Papa Francisc ii indeamna pe israelieni si palestinieni sa faca pace

Papa Francisc le-a cerut, duminica, palestinienilor si israelienilor sa dea dovada de curaj in favoarea pacii, relateaza AFP, conform Mediafax. continuă pe România Liberă

Papa Francisc cere unitate in jurul rugaciunii pentru pace in Orientul Mijlociu

Papa Francisc a cerut duminica tuturor persoanelor cu bunavointa sa se alature rugaciunii pentru pace in Orientul Mijlociu, intr-un mesaj postat pe Twitter, cu doua ore inaintea intalnirii private in.

Papa Francisc, Mahmoud Abbas si Shimon Peres se roaga pentru pace la Vatican

Papa Francisc si presedintii palestinian Mahmoud Abbas si israelian Shimon Peres s-au rugat duminica seara, in gradinile de la Vatican. Cei trei au invocat paceain Orientul Mijlociu. insotiti de.

Autoritatea de supraveghere financiara a Vaticanului, demisa de Papa Francisc

Papa Francisc i-a concediat pe cei cinci membri ai autoritatii de supraveghere financiara a Vaticanului, toti italieni din vechea garda asociata cu numeroase scandaluri financiare, si i-a inlocuit cu experti in finante din mai multe tari, printre care in premiera si o femeie.

Papa Francisc denunta ostilitatea si dispretul cu care se confrunta zi de zi persoanele de etnie roma

Papa Francisc a denuntat joi ostilitatea si dispretul cu care sunt nevoiti sa se confrunte reprezentantii etniei rome in viata de zi cu zi si a facut apel la eforturi sporite in vederea integrarii.

Papa Francisc face apel la integrarea romilor in societate

Papa Francisc isi doreste ca persoanele de etnie roma sa fie mai bine integrate in societate, denuntand actele de discriminare la care sunt supuse acestea. Suveranul Pontif a denuntat ostilitatea si dispretul cu care sunt tratati romii in viata de zi cu zi si a cerut eforturi sporite pentru acceptarea acestora.

Papa Francisc denunta formele moderne de sclavie. Romii sunt printre cele mai vulnerabile categorii

Papa Francisc a denuntat, joi, formele moderne de sclavie ale caror victime sunt etnicii romi, cerand elaborarea unor noi abordari, in comun, intre institutiile civile si religioase, in intreaga lume,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2341 seconds )