Libnet.ro
UNICEF

22:45

Papa Francisc, Shimon Peres si Mahmoud Abbas se vor ruga impreuna pentru pace, pe 8 iunie, la Vatican

România Liberă România Liberă,
Papa Francisc, Shimon Peres si Mahmoud Abbas se vor ruga impreuna pentru pace, pe 8 iunie, la Vatican

Presedintele Israelului, Shimon Peres, si Mahmoud Abbas, presedintele Autoritatii Palestiniene, vor merge la Vatican, pe 8 iunie, pentru a se ruga impreuna cu Papa Francisc pentru pacea in Orientul Mijlociu, anunta purtatorul de cuvant al Bisericii Catolice. continuă pe România Liberă

Shimon Peres, Mahmoud Abbas, Papa Francisc se vor ruga impreuna pentru pace, pe 8 iunie, la Vatican

Presedintele Israelului si presedintele Autoritatii Palestiniene, vor merge la Vatican, pe 8 iunie, pentru a se ruga impreuna cu Papa Francisc pentru pacea in Orientul Mijlociu. intrevederea dedicata.

Benjamin Netanyahu si Papa Francisc, in disputa limbii vorbite de Iisus Hristos

Papa Francisc a indeplinit o cerinta speciala a Israelului, in timpul vizitei sale istorice, si a vizitat un memorial al victimelor evreiesti ale terorismului, ca urmare a deciziei pontifului de a se ruga ingenuncheat langa zidul care simbolizeaza diviziunile intre palestinieni si israelieni. Ulterior, papa argentinian Francisc are o scurta disputa cu premierul Benjamin Netanyahu, privind limba vorbita de Iisus.

Rami Hamdallah, desemnat premier de Mahmoud Abbas

Presedintele palestinian Mahmoud Abbas l-a desemnat joi sef al Guvernului de consens national pe actualul premier Rami Hamdallah, insa anuntarea componentei Cabinetului intarzie din cauza lipsei numelui viitorului ministru de Externe, potrivit unor surse concordante, relateaza AFP, conform Mediafax.

Benjamin Netanyahu si Papa Francisc, controversa pe limba vorbita de Iisus

Papa Francisc a indeplinit o cerinta speciala a Israelului in timpul vizitei sale istorice si a vizitat un memorial al victimelor evreiesti ale terorismului. Pontiful s-a rugat anterior langa controversatul zid de la Bethleem care simbolizeaza divizarea dintre palestinieni si israelieni. Ulterior, papa Francisc a avut o scurta disputa cu premierul Benjamin Netanyahu, privind limba vorbita de Iisus.

Papa Francisc s-a contrazis cu Benjamin Netanyahu, in legatura cu limba vorbita de Iisus

Papa Francisc si premierul israelian Benjamin Netanyahu au avut un mic dezacord, in cadrul intalnirii de luni la Ierusalim, pe tema limbii vorbite de Iisus, in urma cu peste 2. 000 de ani. Iisus a fost aici, pe.

Papa Francisc a anuntat ca se va intalni personal cu victime ale abuzurilor sexuale comise de capi ai Bisericii Catolice

Suveranul Pontif a anuntat ca se va intalni personal cu victime ale abuzurilor sexuale comise de capi ai Bisericii Catolice, scrie BBC News. Vorbind in cadrul unui turneu in Orientul Mijlociu, Papa Francisc a promi.

Papa Francisc: Abuzurile impotriva minorilor reprezinta un sacrilegiu

Papa Francisc a condamnat din nou cu severitate abuzurile de tip pedofil comise de unii clerici, apreciind ca acestea reprezinta un sacrilegiu .

Papa Francisc a oficiat o slujba pe Muntele Sion, loc sacru pentru cele trei religii monoteiste

Papa Francisc a incheiat, luni seara, vizita in Orientul Mijlociu, ultima etapa constand in oficierea unei slujbe in Biserica Cina cea de Taina de pe Muntele Sion, la Ierusalim. Un mic incendiu a avut loc.

Papa Francisc s-a recules la Zidul Plangerii din Ierusalim

Papa Francisc s-a recules, luni, in fata Zidului Plangerii, in orasul vechi din Ierusalim, unde a lasat un mesaj intre pietrele celui mai sacru loc al iudalismului, relateaza AFP.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2353 seconds )