Libnet.ro
UNICEF

12:15

Papa Francisc sustine lupta impotriva stirilor false

România Liberă România Liberă,
Papa Francisc sustine lupta impotriva stirilor false

Tema urmatoarei Zile Mondiale a Comunicarii va fi lupta impotriva fake news stirile false), a anuntat Papa Francisc, vineri, pe Twitte, potrivit AFP. continuă pe România Liberă

Papa Francisc deschide lupta impotriva fake news

Papa Francisc a anuntat vineri, pe Twitter, ca tema urmatoarei Zile Mondiale a Comunicarii va fi lupta impotriva fake news stirile false), relateaza AFP.

Papa Francisc vrea sa contracareze fenomenul fake news

Papa Francisc a anuntat vineri pe Twitter ca tema centrala a urmatoarei editii a Zilei Mondiale a Comunicarii va viza lupta impotriva stirilor false fake news).

Capitala Mondiala a Stirilor False: Orasul din Europa de unde se raspandesc cele mai multe informatii neadevarate

Micutul orasel Veles din Macedonia a devenit Capitala Mondiala a Stirilor False dupa ce anchetatorii americani au plecat cele mai multe informatii false in timpul campaniei electorale din.

Papa Francisc a lansat o campanie de ajutorare a migrantilor. Trebuie sa ii primim exact asa, cu bratele larg deschise

Papa Francisc a lansat miercuri o campanie conceputa de Caritas, organizatia de caritate a Bisericii Catolice, destinata apropierii migrantilor si refugiatilor de comunitatile locale care i-au primit in.

Un nou proiect european in valoare de peste 2 milioane de euro sustine lupta anticoruptie in Moldova

Un proiect lansat de Uniunea Europeana si Consiliul Europei vine sa sustina lupta cu coruptia si criminalitatea in Moldova, cu accent pe crearea Agentiei de Recuperare a Bunurilor Infractionale si pe imbunatatirea cooperarii inter-institutionale si internationale. in plus, se planifica fortificarea segmentului societatii civile si a jurnalismului de investigatie, transmite IPN.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2315 seconds )