Libnet.ro
UNICEF

13:15

Paradoxul saracei comune bogate Licurici, aflata pe cel mai mare zacamant de gaze din Romania. O sa avem gaze daca ne da primarul multa fasole

Adevărul Adevărul,
Paradoxul saracei comune bogate Licurici, aflata pe cel mai mare zacamant de gaze din Romania. O sa avem gaze daca ne da primarul multa fasole

Localnicii din comuna Licurici traiesc pe cel mai mare zacamant de gaze din Romania, insa nivelul de civilizatie este ca in urma cu o suta de ani. in Licurici nu exista nici retea de alimentare cu gaze si nici macar o conducta de apa. in schimb, unii dintre localnici incaseaza chirii de pe urma terenurile ocupate de sondele de gaze, care furnizeaza o mare parte din combustibilul necesara Romaniei. continuă pe Adevărul

Cel mai simplu pandispan cu visine

Cel mai simplu pandispan este cel preparat cu visine, un desert de vara delicios si foarte usor de pregatit, chiar si de cei mai putin experimentati in bucatarie.

Cel mai frumos traseu de bicicleta din Arad strabate Padurea Ceala

Cel mai cautat traseu de biciclete din judetul Arad este cel care strabate Padurea Ceala. Traseul de biciclete Ceala are o lungime de 13,4 km si strabate Padurea Ceala, avand o forma relativ circulara si atinge principalele atractii turistice din aceasta zona. Este vorba despre arboretul de chiparos, Raul Mures, Cetatea turceasca si cel mai gros arbore din padure.

Cel mai greu test de logica din lume

Cel mai greu test de logica din lume. Sudoku este printre cele mai jucate si dificile puzzle-uri din lume, iar cel creat in 2012 de un matematician finlandez pare a fi cel mai greu sudoku existent si la ora actuala.

FOTOGALERIE Range Rover SVAutobiography, cel mai luxos Range Rover, debuteaza la New York si costa peste 200.000 Euro

Cel mai luxos si mai puternic Range Rover construit vreodata, modelul Range Rover SVAutobiography, vine cu vopsea in doua tonuri si cel mai puternic motor pus vreodata pe un model al marcii. Masina este construita de Jaguar Land Rover Special Vehicle Operations si isi face debutul mondial la Salonul Auto de la New York 3-12 aprilie).

Apple, cel mai important brand de pe piata smartphones din China

Modelele iPhone 6 si iPhone 6 Plus ocupa doua din primele trei locuri in topul vanzarilor din China, ceea ce face ca Apple sa devina compania cu cel mai mare share de piata, detronand producatorii.

Noriel a investit 500.000 de euro in cel mai mare magazin din retea

Noriel, activa pe piata romaneasca de jucarii, a investit 500. 000 de euro in cel mai mare magazin din reteaua sa, plasat in cadrul noului centru comercial din Brasov, Coresi Shopping Resort.

8.200 de elevi au participat la cel mai mare targ educational din istoria Clujului

Cel mai mare targ educational organizat vreodata in Transilvania a strans 8. 200 de elevi de liceu la Sala Polivalenta din Cluj. Elevii, care provin din patru judete din Transilvania, au avut ocazia sa se intalneasca cu reprezentantii companiilor, cu cei ai universitatilor ori cu cei ai scolilor postuniversitare. Targul a fost organizat de Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca din Cluj, in cadrul unui proiect european.

UPDATE: Un roman a murit, iar doi sunt disparuti dupa un accident in Marea Adriatica. Cei trei munceau, cel mai probabil, ilegal

UPDATE: Cei trei romani care se aflau la bordul pescadorului scufundat in Marea Adriatica munceau, cel mai probabil, ilegal, afirma comandantul Capitaniei Portului Ancona si directorul pentru operatiuni maritime al regiunii italiene Marche, amiralul Francesco Saverio Ferrara, potrivit Mediafax.

Cat costa One M9, cel mai avansat smartphone al HTC, la Telekom, Vodafone si Orange

Telekom, al treilea mare operator local de telefonie mobila, a anuntat joi ca One M9, cel mai avansat smartphone din portofoliul HTC, este disponibil la pre-comanda la pretul de 1049 lei TVA inclus) impreuna cu abonamentul Nelimitat XXl 24 de luni). Smartphone-ul este disponibil si fara contract, la pretul de 3049 lei. Vodafone, numarul doi pe piata de telefonie mobila, a anuntat inca de luna trecuta ca primeste pre-comenzi pentru acest smartphone, care este disponibil impreuna cu abonamentul RED 49 pe 2 ani, la pretul de 249 euro TVA inclus). Orange, liderul pietei de telefonie mobila, a afisat pe site-ul propriu ca vinde acest terminal la preturi de la 315 euro, impreuna cu abonamentul Pantera 41 pe doi ani. Intra in articol pentru a afla cand vor incepe efectiv livrarile acestui smartphone la cei trei mari operatori mobili.

Astazi se deschide Baby Boom, cel mai mare targ pentru copii

Astazi se deschide Baby Boom, cel mai mare targ pentru mamici si pitici. Peste 300 de expozanti s-au pregatit cu oferte speciale in aceste zile. Suntem la Romexpo, in pavilionul central unde, pe langa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,201 seconds )