Libnet.ro
UNICEF

13:30

Parapsihologul Romulus Popescu, omul care l-a trezit din coma pe Cotabita, despre ce se intampla in ziua de Boboteaza

Antena3 Antena3,
Parapsihologul Romulus Popescu, omul care l-a trezit din coma pe Cotabita, despre ce se intampla in ziua de Boboteaza

Invitat in emisiunea Voi cu Voicu, de la Antena 3, parapsihologul Romulus Popescu a vorbit despre lupta dintre bine si rau, despre ce trebuie sa facem sa ne mearga bine, cum anulam energiile. continuă pe Antena3

Ce trebuie sa facem ca sa scapam de vraji. Parapsihologul Romulus Popescu, omul care a vindecat vedete: Sa avem grija ce gandim!

Parapsihologul Romulus Popescu a vorbit la Antena 3 despre lupta dintre bine si rau si despre ce trebuie sa facem sa ne mearga bine. Sunt persoane care au calitati in zona negativa si persoane cu.

Parapsihologul Romulus Popescu LIVE la VOI cu VOICU - ONLINE VIDEO

Romulus Popescu LIVE la VOI cu VOICU - ONLINE VIDEO. Parapsihologul Romulus Popescu este invitat in emisiunea Voi cu Voicu, de la Antena 3. Emisiunea este LIVE ONLINE VIDEO.

Cutremur in San Francisco la primele ore ale diminetii de joi. Oamenii s-au trezit din somn si au sunat la urgente

Un seism de intensitate moderata s-a produs in San Francisco Bay Area la primele ore ale diminetii de joi, trezindu-i pe multi dintre locuitorii din aceasta regiune din statul american California.

Omul care stie toate secretele lui Radu Mazare face dezvaluiri incendiare. Cine l-a sfatuit pe Mazare sa fuga din tara si ce planuieste

Radu Mazare, judecat pentru luare de mita,a plecat in Madagascar, acolo unde are un resort. Dezvaluiri despre fuga acestuia din tara au fost facute sambata seara la Antena 3. Omul de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )