Libnet.ro
UNICEF

01:05

Omul care stie toate secretele lui Radu Mazare face dezvaluiri incendiare. Cine l-a sfatuit pe Mazare sa fuga din tara si ce planuieste

Antena3 Antena3,
Omul care stie toate secretele lui Radu Mazare face dezvaluiri incendiare. Cine l-a sfatuit pe Mazare sa fuga din tara si ce planuieste

Radu Mazare, judecat pentru luare de mita,a plecat in Madagascar, acolo unde are un resort. Dezvaluiri despre fuga acestuia din tara au fost facute sambata seara la Antena 3. Omul de. continuă pe Antena3

Elan Schwartzenberg, arestat in lipsa, a fost trimis in judecata pentru complicitate la dare de mita intr-un dosar disjuns din cel al lui Radu Mazare

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) au anuntat, vineri, trimiterea in judecata a lui Elan Schwartzenberg acuzat ca l-ar fi ajutat pe omul de afaceri Morgenstern Avraham sa-i dea mita lui Radu Mazare 175. 000 de pentru a castiga contractul de construire a Campusului social Henri Coanda din Constanta. Dosarul a fost disjuns din cel in care Radu Mazare si fratele sau, fostul senator Alexandru Mazar, sunt judecati pentru luare de mita.

Elan Schwartzenberg, trimis in judecata de DNA pentru complicitate la dare de mita intr-un dosar disjuns din dosarul Radu Mazare - Avraham Morgenstern

Procurorii DNA l-au trimis in judecata, vineri, pe omul de afaceri Emilian Schwartzenberg, in prezent arestat in lipsa Schwartzenberg are dubla cetatenie si este domiciliat in Israel), intr-un dosar disjuns dintr-un alt dosar, privind construirea Campusului social Henri Coanda din Constanta, in care sunt implicati Radu Mazare si Avraham Morgenstern.

Anuntul magistratilor despre SOARTA lui Radu MAZARE

Inalta Curte de Casatie si Justitie decide pe 10 ianuarie cand va discuta cererea de arestare in lipsa a fostului primar Radu Mazare, au declarat surse judiciare pentru Agerpres. Radu Mazare a.

Lista completa a oamenilor trimisi in judecata in dosarele lui Radu Mazare. Doi sunt urmariti international

Oameni de afaceri, politicieni si angajati ai primariei sunt trimisi in judecata de procurori in dosarele care-l au ca personaj principal pe Radu Mazare. Fostul primar al Constantei se afla acum in Madagascar unde a solicitat azil politic pentru a scapa de dosarele penale din Romania.

Un martor spune ca Radu Mazare a parasit tara mai devreme decat se stia

Radu Mazare ar fi parasit Romania cu o cursa low-cost, relateaza un bucurestean care a zburat cu avionul spre Italia in data de 20 decembrie. Un bucurestean, Eduard Peter, relateaza ca s-a.

Martor: Radu Mazare a fugit din tara de la 20 decembrie, cu o cursa low cost

Radu Mazare a parasit Romania cu o cursa low-cost, relateaza un bucurestean care a zburat cu avionul spre Italia, in ziua de 20 decembrie.

Martor: Radu Mazare a fugit din tara din 20 decembrie, cu o cursa low cost

Radu Mazare a parasit Romania cu o cursa low-cost, relateaza un bucurestean care a zburat cu avionul spre Italia, in ziua de 20 decembrie.

Cum arata refugiul de lux din Madagascar al lui Radu Mazare - VIDEO

Radu Mazare, judecat pentru luare de mita,a plecat in Madagascar, acolo unde are un resort. Fostul primar al Constantei detinede 1,8 hectare de teren pe malul oceanului, intr-un golf.

Domeniul din Madagascar al lui Radu Mazare, invadat de lemurieni! (FOTO)

Domeniul detinut de Radu Mazare in Madagascar a fost invadat de lemurieni. Fostul edil detine in aceasta tara africana un complex turistic, situat intr-un golf, format din 19 bungalow-uri.

Instanta suprema decide pe 10 ianuarie cand discuta cazul lui Radu Mazare (surse)

Inalta Curte de Casatie si Justitie decide pe 10 ianuarie cand va discuta cererea de arestare in lipsa a fostului primar Radu Mazare, au declarat miercuri, pentru Agerpres, surse judiciare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )