Libnet.ro
UNICEF

06:45

Parlament: Se maresc pedepsele pentru agresiunile sexuale impotriva minorilor

Hotnews Hotnews,
 Parlament: Se maresc pedepsele pentru agresiunile sexuale impotriva minorilor

Parlamentul a decis, marti, majorarea pedepselor pentru pedofili dar si posibilitatea arestarii preventive pentru cei suspectati ca au intretinut acte sexuale cu un minor. Camera Deputatilor a adoptat cu unanimitate de voturi un proiect de lege care introduce in Codul de Procedura Penala prevederea in mod expres a posibilitatii dispunerii luarii masurii arestarii preventive in cazul in care din probe rezulta suspiciunea rezonabila ca inculpatul a savarsit infractiunea de act sexual cu un minor, de racolare a minorilor in scopuri sexuale sau ultraj contra bunelor moravuri. continuă pe Hotnews

Se inaspresc pedepsele pentru agresiunile sexuale asupra minorilor.Ce prevede proiectul de lege

Pedepsele pentru infractiunile sexuale asupra minorilor se modifica in functie de varsta copilului, potrivit unui proiect de modificare a Codului Penal ajuns la votul final in Camera Deputatilor. Potrivit proiectului, violul si actul sexual cu un minor nu se prescriu.

Parlament: Sapte candidati pentru Curtea de Conturi - vot in plenul reunit

Sapte candidati pentru Curtea de Conturi si Autoritatea de Audit urmeaza sa fie votati, marti, de plenul reunit al Camerei Deputatilor si Senatului, potrivit Agerpres. Senatorii si deputatii din Comisiile de buget-finante au dat luni aviz pozitiv candidaturilor lui Ilie Sarbu - pentru functia de vicepresedinte al Curtii de Conturi si Niculae Badalau PSD) - pentru functia de vicepresedinte al Autoritatii de Audit.

Coronavirus SUA: Rezultate preliminare pozitive pentru vaccinul experimental impotriva Covid-19 produs de Inovio

Compania americana de biotehnologie Inovio a anuntat marti rezultate preliminare incurajatoare pentru proiectul sau de vaccin impotriva noului coronavirus, administrat pe 40 de voluntari in Statele Unite, relateaza AFP.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )