Libnet.ro
UNICEF

05:15

Parlamentul alege noul sef al ANCOM. Cine sunt cei patru candidati

Adevărul Adevărul,
Parlamentul alege noul sef al ANCOM. Cine sunt cei patru candidati

Noul sef al Autoritatii Nationale pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii ANCOM) va fi desemnat marti, intr-o sedinta comuna a Camerei Deputatilor si Senatului. continuă pe Adevărul

Noul sef al ANCOM va fi ales marti de catre plenul reunit al Parlamentului. in cursa au intrat patru candidati

Plenul reunit al Parlamentului urmeaza sa aleaga marti cine va fi noul sef al ANCOM. in cursa pentru sefia Administrarii si Reglementarii in Comunicatii au intrat patru candidati, care au fost validati.

Un fost ministru din cabinetul Ponta, noul sef de la ANCOM

Deputatii si senatorii l-au ales marti, intr-o sedinta comuna, pe inlocuitorul lui Sorin Grindeanu la sefia ANCOM. Acesta este Vlad Stoica, cel care a obtinut cele mai multe voturi la sedinta.

Cine sunt actorii din Sacrificiul. Cum au ajuns Dorian Popa si Oana Zavoranu alaturi de Maia Morgenstern si Marian Ralea

Ruxandra Ion este producatoarea serialului TV Sacrificiul. Acesta a avut deja doua sezoane, iar producatoare a anuntat ca urmeaza si al treilea. in distributia acestui serial se regasesc actori de exceptie. Care sunt acestia si cum au ajuns Dorian Popa si Oana Zavoranu sa joace alaturi de Marian Ralea si Maia Morgenstern, aflati in randurile .

Parlamentul voteaza astazi noul presedinte ANCOM

Comisiile pentru tehnologia informatiei si comunicatiilor ale Camerei Deputatilor si Senatului au validat, ieri, patru candidati pentru functia de presedinte al Autoritatii Nationale pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii ANCOM), din cele 14 candidaturi depuse, dupa ce Sorin Grindeanu a demisionat din fruntea institutiei.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2317 seconds )