Libnet.ro
UNICEF

20:00

Parlamentul britanic a fost tinta unui atac cibernetic

Antena3 Antena3,
Parlamentul britanic a fost tinta unui atac cibernetic

Parlamentul britanic a fost tinta unui atac cibernetic, care ii impiedica pe legiuitori sa-si poata accesa e-mail-urile daca nu se afla la Westminster, sediul legislativului din Londra, au informat. continuă pe Antena3

Parlamentul britanic, tinta unui ATAC CIBERNETIC

Parlamentul Marii Britanii a fost sambata tinta unui atac cibernetic, potrivit Reuters, citat de Mediafax. Anuntul a fost facut public de mai multi oficiali si politicieni britanici, potrivit carora.

Parlamentul britanic, vizat de un atac cibernetic. Parlamentarii nu isi mai pot accesa conturile de email

Parlamentul britanic a fost vizat de un atac cibernetic, a anuntat purtatorul de cuvant al Camerei Comunelor, care precizeaza ca au existat mai multe tentative de accesare a conturilor de email ale parlamentarilor, informeaza The Guardian.

Parlamentarii britanici, vizati de un atac cibernetic

Parlamentul britanic era vizat de un atac cibernetic care-i impiedica pe parlamentari sa-si acceseze e-mailurile atunci cand nu se afla la Westminster, afirma sambata parlamentari si presa, relateaza Reuters.

SUA: Doua avioane Doomsday, create pentru cazul unui atac nuclear, avariate de o tornada

Doua dintre avioanele americane supranumite ale Apocalipsei, deoarece au fost proiectate sa reziste la caldura degajata de o explozie nucleara, au fost avariate de o tornada in Nebraska, au admis vineri fortele aeriene ale SUA, citate de AFP, preluata de Agerpres.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )