Libnet.ro
UNICEF

17:00

Parlamentul din Ucraina a adoptat legea privind amnistierea manifestantilor arestati. Opozitia este nemultumita de actul normativ

Adevărul Adevărul,
Parlamentul din Ucraina a adoptat legea privind amnistierea manifestantilor arestati. Opozitia este nemultumita de actul normativ

Parlamentul ucrainean a adoptat miercuri legea privind amnistierea manifestantilor arestati in urma confruntarilor cu fortele de ordine, opozitia luand decizia de a se abtine de la vot din cauza prevederilor acesteia, informeaza BBC. continuă pe Adevărul

Parlamentul din Ucraina a adoptat legea privind amnistierea manifestantilor arestati

Parlamentul ucrainean a adoptat miercuri legea privind amnistierea manifestantilor arestati in urma confruntarilor cu fortele de ordine, opozitia luand decizia de a se abtine de la vot din cauza prevederilor acesteia, informeaza BBC.

UCRAINA. Parlamentul a adoptat legea privind amnistierea manifestantilor arestati.

Parlamentul ucrainean a adoptat miercuri legea privind amnistierea manifestantilor arestati in urma confruntarilor cu fortele de ordine, insa opozitia s-a abtinut de la vot, potrivit Mediafax. Citeste si: Premierul ucrainean a demisionat. Liderul opozitiei: Un pas catre victorie Dupa mai multe ore de negocieri tensionate, textul a fost aprobat de 232 de deputati din cei 416 prezentirelateaza Itar-tass. Conform legii adoptate, manifestantii proeuropeni arestati vor fi eliberati a urmatoarele .

Revolta din Ucraina, transmisa in direct pe Internet.

Revolta din Ucraina este filmata cu telefoane smartphone si transmisa in direct pe Internet, unde, chiar daca imaginea este uneori neclara, se poate vedea cum zboara coctail-urile Molotov asupra cladirilor oficiale, sau cum intervin fortele de ordine impotriva manifestantilor, relateaza Mediafax. Posturile de televiziune pe Internet s-au inmultit de la inceputul protestelor, iar toate ofera programe in direct sustinute de prezentatori purtand casti cu microfon care transmit din studiouri .

Revolta din Ucraina, filmata si transmisa in direct pe Internet

Revolta din Ucraina este filmata cu telefoane smartphone si transmisa in direct pe Internet, unde, chiar daca imaginea este uneori neclara, se poate vedea cum zboara coctail-urile Molotov asupra cladirilor.

Toata lumea lupta cu autoritatile. Cat de mult se implica romanii din Ucraina in protestele antiguvernamentale

Sub acoperirea anonimatului, romanii din Ucraina sustin ca se implica in protestele antiguvernamentale de la Kiev, in timp ce oficialii comunitatii se declara adeptii pacii si ai negocierii si afirma ca romanii nu iau parte la evenimentele care au dus.

OSCE vrea sa fie mediator intre puterea si opozitia din Ucraina.

Organizatia pentru Securitate si Cooperare OSCE) in Europa s-a oferit sa medieze un dialog intre puterea si opozitia din Ucraina, relateaza Mediafax. In calitate de presedinte al OSCE, am avut o intalnire cu premierul ucrainean Mikola Azarov vineri, la Davos. I-am transmis disponibilitatea noastra si o serie de propuneri concrete prin care putem actiona pentru a creste sansele unui dialog si a reduce riscul violentelor, a declarat presedintele Elventiei, Didier Burkhalter, care asigura .

Intesa Sanpaolo isi vinde subsidiara din Ucraina

Intesa Sanpaolo SpA, a doua mare banca din Italia, isi vinde subsidiara din Ucraina, Pravex-Bank, pe 74 de milioane de euro, catre CentraGas Holding GmbH.

Marea Britanie: Situatia din Ucraina nu este o infruntare Est-Vest

Criza din Ucraina nu trebuie sa fie inteleasa ca o infruntare intre Est si Vest, a apreciat duminica ministrul britanic de Externe William Hague, indemnand Guvernul ucrainean la moderatie si sa abroge.

Cazul Magnitski, situatia din Ucraina si circumcizia copiilor

Adunarea Parlamentara a Consiliului Europei APCE) se va intruni, intre 27 si 31 ianuarie, pentru a discuta subiecte precum: integrarea imigrantilor din Europa, impactul Internetului asupra politicii, cazul Magnitski din Rusia, dar si, foarte probabil, situatia din Ucraina, potrivit unui comunicat trimis redactiei.

Opozitia din Ucraina continua lupta impotriva regimului Ianukovici, in pofida concesiilor ...

Opozitia din Ucraina vrea sa continue lupta impotriva actualului regim, in ciuda concesiilor facute de Putere, anunta Mediafax. Liderii opozitiei ucrainene intentioneaza ca azi sa continue miscarea de protest, in pofida concesiilor fara precedent facute sambata de presedintele Viktor Ianukovici, inclusiv oferirea postului de premier, intr-o incercare de solutionare a crizei care dureaza de doua luni, relateaza AFP. Un semn ca situatia ramane tensionata este faptul ca .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )