Libnet.ro
UNICEF

16:45

Parlamentul European, avertisment pentru gigantii internetului. Aceasta decizie nu trebuie sa apartina companiilor private!

Antena3 Antena3,
Parlamentul European, avertisment pentru gigantii internetului. Aceasta decizie nu trebuie sa apartina companiilor private!

Parlamentarii europeni au dezbatut, miercuri, libertatea de exprimare pe retelele sociale si au cerut exercitarea controlului democratic asupra gigantilor tehnologici in vederea garantarii acestui drept. continuă pe Antena3

Parlamentul European sustine introducerea taxei pe carbon pentru importurile in UE pana in 2023

Parlamentul European avotato rezolutie care impuneuntarif pentru produsele care intra pe teritoriul UE, obtinute in urma unor procese industriale care emit un nivel ridicat de gaze de sera,.

Parlamentul European vrea o taxa pe carbon pentru importurile in UE pana in 2023

Legiuitorii din Parlamentul European au adoptat o rezolutie care sustine impunerea la granitele UE a unui tarif pentru produsele obtinute in urma unor procese industriale care emit un nivel ridicat de gaze de sera, relateaza Euractiv.

Parlamentul European a aprobat Mecanismul de redresare si rezilienta in valoare de 672,5 miliarde de euro. Siegfried Muresan: Vom avea posibilitatea de a folosi acesti bani in proiecte de infrastructura vitale

Parlamentul European a aprobat Mecanismul de redresare si rezilienta in valoare de 672,5 miliarde de euro, conceput pentru a ajuta tarile Uniunii sa combata efectele pandemiei de COVID-19, potrivit unui.

Salariul minim european: Parlamentul European spune ca ar contribui la reducerea inegalitatilor

Parlamentul European va dezbate si vota cu privire la masurile de combatere a inegalitatii si de abordare a problemei din ce in ce mai mari a saraciei persoanelor incadrate in munca.

Valeriu Gheorghita, avertisment pentru romanii care se vaccineaza anti-Covid-19. Ce trebuie sa faca pentru a evita reactiile adverse aparute dupa rapel

Coordonatorul campaniei de vaccinare a vorbit ieri despre posibilele reactii pe care cetatenii le pot intampina dupa administrarea celei de-a doua doze de vaccin. Pentru a evita orice pericol, Valeriu Gheorgita le transmite romanilor ce trebuie sa faca in aceste situatii. De ce apar reactii adverse la cea de-a doua doza Semnalul de alarma a .

Parlamentul European, sesiune plenara. Tema principala: salarii minime legale peste pragul saraciei pentru reducerea inegalitatilor

Este sesiune plenara saptamana aceasta la Bruxelles. Europarlamentarii au discutat problema din ce in ce mai mare a saraciei persoanelor incadrate in munca. in acest sens, o directiva a Uniunii privind salariile minime, care sa garanteze salarii minime legale peste pragul saraciei, ar putea contribui la reducerea inegalitatilor.

Parlamentul European cere masuri urgente pentru cresterea productiei de vaccinuri von der Leyen: Am fost prea optimisti VIDEO

Europarlamentarii i-au cerut miercuri sefei Comisiei Europene masuri urgente pentru a creste productia de vaccinuri, intr-o dezbatere in plen in care Ursula von der Leyen a recunoscut ca executivul european a fost prea optimist in ceea ce priveste livrarile de vaccinuri anti-Covid.

Parlamentul European a dat unda verde Mecanismului de Redresare si Rezilienta Siegfried Muresan: Misiunea noastra s-a incheiat. Banii sunt de acum la dispozitia statelor membre

Raportul legislativ privind Mecanismul European de Redresare si Rezilienta a fost adoptat marti seara in plenul Parlamentului European cu 582 voturi pentru, 40 impotriva si 69 abtineri. in urma acestui vot, mecanismul va intra oficial in vigoare devenind legislatie europeana, a anuntat europarlamentarul Siegfried Muresan PNL PPE), coraportor al Parlamentului European asupra Mecanismului.

Parlamentul European aproba Mecanismul de redresare si rezilienta in valoare de 672,5 miliarde EUR

Regulamentul referitor la obiectivele, finantarea si normele de accesare ale Mecanismului de redresare si rezilienta MRR) a fost adoptat cu 582 voturi pentru, 40 impotriva si 69 abtineri. MRR este cel mai important element constitutiv al pachetului de stimulente aferent Instrumentului european de redresare Next Generation EU, in valoare de 750 de miliarde EUR, conform unui comunicat remis redactiei.

Parlamentul European adopta Mecanismul European de Redresare si Rezilienta

Raportul legislativ privind Mecanismul European de Redresare si Rezilienta a fost adoptat aseara cu larga majoritate in plenul Parlamentului European.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )