Libnet.ro
UNICEF

19:15

Parlamentul European i-a ridicat imunitatea lui Serghei Stanisev, presedintele PSE

B1 B1,
Parlamentul European i-a ridicat imunitatea lui Serghei Stanisev, presedintele PSE

Parlamentul European a votat, miercuri, in favoarea ridicarii imunitatii fostului premier bulgar Serghei Stanisev, presedintele al Partidului Socialistilor Europeni, acuzat de procurorii de la Sofia de. continuă pe B1

Parlamentul European a votat limitarea comisioanelor interbancare la operatiunile cu carduri

Comisioanele interbancare la operatiunile financiare cu carduri ar urma sa fie limitate la anumte valori maxime, in Romania si in celelalte state membre ale Uniunii Europene, potrivit unei propuneri de regulament european votate, marti, de Parlamentul European. Limitele aprobate de PE, 621 voturi pentru, 26 impotriva si 29 abtineri, se refera la platile nationale si internationale prin card si vor putea duce la reducerea costurilor pentru utilizatorii de carduri, potrivit Parlamentului European.

Parlamentul European incurajeaza cinci state membre, printre care si Romania, sa recunoasca Kosovo

Parlamentul European a adoptat o propunere de rezolutie privind procesul de integrare europeana a Kosovo, prin care incurajeaza cele 5 state membre, inclusiv Romania,care nu au recunoscut inca independenta fostei provincii sarbe,sa faca acest lucru pentru a facilita normalizarea relatiilor dintre Belgrad si Pristina.

Parlamentul European sustine dreptul femeilor la avort

In raportul anual despre egalitatea de gen, Parlamentul European a sustinut marti dreptul femeilor la avort, o practica ce inca nu este pe deplin legala in toate statele Uniunii Europene, transmite agentia.

Comisioane la plata cu cardul, limitate de Parlamentul European

Parlamentul European a adoptat, marti, o hotarare care limiteaza comisioanele pe care bancile le aplica intre ele cu ocazia platilor efectuate cu cardul bancar ,scrie EUbusiness. Astfel, pentru tranzactiile.

Comisioane mai mici la cumparaturile cu cardul. Parlamentul European a aprobat plafonarea comisioanelor interbancare la tranzactii

Parlamentul European a aprobat marti un proiect de regulament propus de CE privind plafonarea comisioanelor interbancare pentru tranzactiile cu carduri, masura estimata sa genereze economii anuale de aproape 6 miliarde de euro pentru comercianti si de 730 milioane de euro pentru consumatori.

Plafonarea comisioanelor interbancare la tranzactiile cu carduri a fost aprobata de Parlamentul European

Parlamentul European a aprobat marti un proiect de regulament propus de CE privind plafonarea comisioanelor interbancare pentru tranzactiile cu carduri, masura estimata sa genereze economii anuale de aproape 6 miliarde de euro pentru comercianti si de.

Parlamentul European a adoptat limitarea comisioanelor la plata cu cardul

Parlamentul European a adoptat, marti, cu o larga majoritate, un act legislativ care limiteaza comisioanele pe care bancile le aplica intre ele cu ocazia platilor efectuate cu cardul bancar, transmite AFP.

ştiri de la B1

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,201 seconds )