Libnet.ro
UNICEF

16:15

Parlamentul European introduce un registru comun pentru Schengen care vizeaza Romania si Bulgaria

România Liberă România Liberă,
Parlamentul European introduce un registru comun pentru Schengen care vizeaza Romania si Bulgaria

Cele 26 de tari membre ale Spatiului Schengen vor implementa un sistem informatic unitar pentru controlul intrarilor si iesirilor, a decis miercuri Parlamentul European. continuă pe România Liberă

Parlamentul European a votat majorarea alocarilor pentru statele din Vecinatatea Estica: Pentru Republica Moldova acest sprijin este esential

Plenul Parlamentului European a votat miercuri, 25 octombrie, cu 414 voturi pentru, 163 impotriva si 90 de abtineri, raportul privind Pozitia Parlamentului asupra Bugetului Uniunii Europene pentru anul 2018, realizat de catre deputatul european Siegfried Muresan, in calitate de negociator-sef al PE pentru Bugetul UE din 2018.

Parlamentul European a alocat peste 1 milion de euro pentru combaterea propagandei rusesti

Parlamentul European a votat, miercuri, la Starsbourg, pozitia institutiei privind bugetul UE pentru anul 2018. Pe langa o serie de cresteri a fondurilor pentru domenii prioritare, precum somajul in randul tinerilor, in raport au fost trecut si finantarea a trei proiecte pilot, precum acordarea de bilete interrail pentru tinerii peste 18 ani, un program Erasmus dedicat jurnalistilor si unul pentru combaterea propagandei rusesti.

Parlamentul European vrea sa taie 50 de milioane de euro din fondurile de preaderare pentru Turcia

Europarlamentarul Siegfried Muresan a anuntat ca Parlamentul European a propus ca din fondurile de preaderare pentru Turcia sa fie taiata suma de 50 de milioane de euro pentru anul 2018.

Parlamentul european si cultura abuzului. Zeci de femei au povestit ca au fost hartuite sexual de eurodeputati

Parlamentul European este un focar de hartuire sexuala, denunta o tanara angajata, care a recunoscut ca a trecut prin aceasta experienta neplacuta, relateaza The Sunday Times.

Cazuri de hartuire sexuala si viol, ignorate de Parlamentul European. Forul este acuzat ca a dezvoltat o adevarata cultura a tacerii

Parlamentul European este acuzat ca a ignorat mai multe cazuri de hartuire sexuala si viol si chiar ca a descurajat victimele sa depuna plangeri la politie. Patru femei, care sustin ca.

Lovitura dura pentru romanii care si-au inmatriculat masinile in Bulgaria! Ce au hotarat autoritatile

Lovitura dura pentru romanii care si-au inmatriculat masinile in Bulgaria. Pentru a pune capat abuzurilor, autoritatile bulgare au decis radierea automata a masinilor care nu au asigurare.

Parlamentul European a adoptat sistemul comun de inregistrare a intrarilor si iesirilor la frontierele UE

Parlamentul European a aprobat, miercuri, implementarea unui sistem electronic comun EES) pentru verificari mai rapide la granitele externe ale zonei Schengen si pentru inregistrarea tuturor calatorilor din afara UE.

Parlamentul European solicita o ancheta internationala in cazul jurnalistei asasinate in Malta

Presedintele Parlamentului European, a solicitat marti o ancheta internationala pentru elucidarea asasinatului jurnalistei anticoruptie Daphne Caruana Galizia, asasinata in urma cu o.

Cum vrea Parlamentul European sa imparta bugetul UE pe 2018. Catre ce domenii se duc cei mai multi bani

Eurodeputatul Siegfried Muresan, negociatorul sef, a prezentat pozitia Parlamentului, care prevede cresteri fata de bugetul Comisiei si respinge taierile facute de Consiliul Uniunii Europene.

Guvernul vrea sa introduca noi taxe pentru companiile care extrag resursele naturale

Ministerul Economiei a prezentat luni un proiect de lege pentru reglementarea sistemului de redevente al concesiunilor resurselor minerale, petroliere si hidrominerale, unde se propune un cadru legal unitar privind.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )