Libnet.ro
UNICEF

00:07

Parlamentul European a lansat o competitie inedita a GIF-urilor pentru alegeri: Nu lua democratia drept un bun castigat. Implica-te!

Hotnews Hotnews,
 Parlamentul European a lansat o competitie inedita a GIF-urilor pentru alegeri: Nu lua democratia drept un bun castigat. Implica-te!

Parlamentul European recurge la metode inedite pentru a stimula participarea la alegerile care vor avea loc in perioada 23-26 mai. Ultima initiativa consta intr-o competitie a GIF-urilor, cu mesaje inventive care sa convinga lumea sa mearga la vot. Nu lua democratia drept un bun castigat. Implica-te!, este indemnul forului european. continuă pe Hotnews

Parlamentul European lanseaza un videoclip de promovare a participarii la vot

Cu o luna inainte de alegerile europene din 23-26 mai, Parlamentul European lanseaza videoclipul Alege-ti viitorul pentru a incuraja prezenta la vot. Videoclipul este menit sa incurajeze participarea la vot la urmatoarele alegeri europene.

E oficial: Marea Britanie va participa la alegerile pentru Parlamentul European

Marea Britanie va participa la alegerile europarlametnare la 23 mai, in conditiile in care nu mai este timp suficient pentru a obtine ratificarea acordului Brexit de catre Parlamentul de la Londra pana la acea data, scrie Reuters.

Carmen Avram, la inaugurarea scolii din Ferigile: O sa va reprezint cu drag in Parlamentul European, dar, peste toate, cu foarte multa dragoste de tara

Carmen Avram, clasata pe locul doi pe lista PSD pentru alegerile europarlamentare s-a intalnit cu localnicii din Costesti, judetul Valcea. Alaturi de presedintele Consiliului judetean Valcea si de ministrul ti.

LUDOVIC ORBAN: PNL isi va lansa, pe 13 mai, programul politic pentru alegeri

PNL isi va lansa pe 13 mai, in cadrul unui eveniment care va avea loc la Bucuresti, programul politic pentru alegerile europarlamentare.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )