Libnet.ro
UNICEF

20:45

Parlamentul European vrea o comisie de ancheta in scandalul Volkswagen

Adevărul Adevărul,
Parlamentul European vrea o comisie de ancheta in scandalul Volkswagen

Parlamentul European a aprobat joi infiintarea unei comisii de ancheta in scandalul manipularii testelor de poluare de catre grupul auto german Volkswagen, informeaza AFP. continuă pe Adevărul

Parlamentul European a aprobat crearea unei comisii de ancheta in cazul Volkswagen

Parlamentul European a aprobat joi prin vot crearea unei comisii de ancheta pe tema scandalului Volkswagen care se refera la fraude in cazul testelor de emisii poluante. Comisia nu vizeaza doar Volkswagen, insa a fost creata dupa acest scandal si este gandita sa evalueze in ce masura Comisia Europeana si statele membre au avut cunostiinta de mecanismele de falsificare a testelor. Grupul german a numit vineri cinci noi directori, inclusiv pe vanzari, design si productie, promitand ca procesul decizional va fi mult accelerat.

Condamnat la 1000 de lovituri de bici, bloggerul saudit Raif Badawi, premiat de Parlamentul European in absenta

Scriitorul si bloggerul saudit Raif Badawi este laureatul din acest an al premiului Saharov, distinctie acordata de Parlamentul European unei personalitati care s-a remarcat pentru apararea dreptului la gandire libera.

Parlamentul European se va pronunta azi asupra instituirii unei comisii de ancheta in cazul VW

ACTUALIZARE 08:46 VW va opri anul viitor productia modelului de lux Phaeton Volkswagen va suspenda din martie 2016 productia modelului de lux Phaeton - cel mai exclusivist din gama grupului german si al carui pret se ridica la 89. 650 de euro 98. 100 de dolari), pe fondul reducerii costurilor in urma scandalului emisiilor, informeaza Bloomberg si Reuters.

Germania investigheaza posibila implicare a Bosch in scandalul Volkswagen

Procurorii din Stuttgart au anuntat, ieri, ca investigheaza daca angajatii furnizorului german de piese auto Robert Bosch GmbH sunt implicati in scandalul emisiilor de la Volkswagen AG VW).

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )