Libnet.ro
UNICEF

05:00

O parte din banii care trebuiau cheltuiti de Centenar, realocati pentru urmatorii 6 7 ani

Adevărul Adevărul,
O parte din banii care trebuiau cheltuiti de Centenar, realocati pentru urmatorii 6 7 ani

Ministerul Dezvoltarii a anuntat vineri ca a alocat fonduri suplimentare pentru continuarea lucrarilor la Parcul Memoriei Nationale Stejarii Romaniei 100 de ani de istorie si demnitate RoMandria jud. Vrancea), suma la care face referire fiind de fapt distribuita anul trecut pentru manifestarile care trebuiau organizate cu ocazia Centenarului. continuă pe Adevărul

O parte din banii care ar fi trebuit cheltuiti de Centenar, realocati pentru urmatorii sase-sapte ani

Ministerul Dezvoltarii a anuntat vineri ca a alocat fonduri suplimentare pentru continuarea lucrarilor la Parcul Memoriei Nationale Stejarii Romaniei 100 de ani de istorie si demnitate RoMandria jud. Vrancea), suma la care face referire fiind de fapt distribuita anul trecut pentru manifestarile care trebuiau organizate cu ocazia Centenarului.

Thailanda devine prima tara din Asia care legalizeaza marijuana n scopuri medicale: E un cadou de Anul Nou

Thailanda a aprobat utilizarea marijuanei in scopuri medicale si pentru cercetare, devenind prima tara din regiune care ia o astfel de decizie, in conditiile in care in Asia exista legi foarte stricte in domeniu, mergand pana la pedeapsa cu moartea, relateaza Reuters.

Cine i-a impuscat pe sotii Ceausescu. Ei au facut parte din comandoul executiei

Din ordinul generalului Victor Stanculescu, opt parasutisti de la Boteni au fost imbarcati in doua elicoptere pentru o misiune de gradul zero. Capitanul Ionel Boeru si cei sapte subofiteri din.

Digi 24. VIDEO Imagini apocaliptice din orasul care dispare de la o zi la alta, nghitit de pamnt

Daca vom tasta pe Google cuvantul Berezniki, ne vom trezi intr-o inflatie de imagini cu gropi abisale cascate in diverse zone dintr-un oras rusesc industrial din peisajul post-sovietic al Muntilor Ural.

Digi 24: Orasul din Romnia care s-a transformat din cimitir industrial n motiv de mndrie pentru locuitori

Publicatia The Economist dedica un articol Clujul, pe care il numeste orasul cu care Romania se poate lauda si analizeaza modul in care acesta s-a dezvoltat spectaculos in ultimii ani, in ciuda faptului ca, dupa caderea comunismului, Clujul ajunsese un cimitir industrial.

Topul oraselor din Romania care s-au schimbat radical in 2018

In anul 2018, Timisoara a devenit primul oras cu transport public pe apa, iar orasul Cluj-Napoca a dat tonul prin introducerea, in premiera, a transportului electric in comun, cumparand 11 autobuze din fonduri.

nca un copil din Guatemala care intrase ilegal n SUA a murit dupa ce a fost luat n custodie de politia de frontiera

Un baiat de 8 ani din Guatemala a murit la scurt timp dupa miezul noptii, in timp ce se afla in custodia politiei de frontiera, al doilea migrant copil care moare luna aceasta dupa ce a fost retinut la granita dintre Mexic si Statele Unite, scrie Reuters.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )