Libnet.ro
UNICEF

23:45

PARTENERIAT ISTORIC: Google va vinde reclamele de pe Facebook.

România Liberă România Liberă,
PARTENERIAT ISTORIC: Google va vinde reclamele de pe Facebook.

Companiile Google si Facebook au anuntat, vineri, ca au incheiat un acord in virtutea caruia gigantul american din sectorul online va putea vinde reclamele din catalogul de publicitate al acestei retele de socializare. Reclamele vor fi scoase la vanzare prin intermediul aplicatiei DoubleClick Bid Manager a grupului Google, considerat un sistem de licitatie in timp real. Peste cateva luni, jucatorii de pe piata de publicitate vor putea sa cumpere reclamele de pe Facebook de pe aceasta . continuă pe România Liberă

PARTENERIAT ISTORIC: Google va vinde reclamele de pe Facebook.

Companiile Google si Facebook au anuntat, vineri, ca au incheiat un acord in virtutea caruia gigantul american din sectorul online va putea vinde reclamele din catalogul de publicitate al acestei retele de socializare. Reclamele vor fi scoase la vanzare prin intermediul aplicatiei DoubleClick Bid Manager a grupului Google, considerat un sistem de licitatie in timp real. Peste cateva luni, jucatorii de pe piata de publicitate vor putea sa cumpere reclamele de pe Facebook de pe aceasta .

Google vinde reclame in Facebook

Google a anuntat o miscare care pare suprinzatoare, dar intre companii nu este asa o surpriza: Google va permite clientilor sa cumpere reclame pe platforma Facebook.

ştiri din High-tech

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2321 seconds )