Libnet.ro
UNICEF

11:30

Partidul aflat la putere castiga alegerile din Ucraina - exit-poll

Antena3 Antena3,
Partidul aflat la putere castiga alegerile din Ucraina - exit-poll

UPDATE20,59: Partidul presedintelui Viktor Ianukovici, aflat la putere, a castigat alegerile parlamentare de duminica din Ucraina cu 28 la suta din voturi, fiind urmat de alianta pro-Timosenko 24,7 la. continuă pe Antena3

Partidul aflat la putere castiga alegerile din Ucraina - exit-poll.

Partidul presedintelui Viktor Ianukovici, aflat la putere, a castigat alegerile parlamentare de duminica din Ucraina cu 28 la suta din voturi, fiind urmat de alianta pro-Timosenko 24,7 la suta), potrivit unui sondaj efectuat la iesirea de la urne, relateaza AFP, potrivit Mediafax. Pe locul al treilea, cu 15 la suta din voturi, se afla partidul celebrului boxeur Vitali Kliciko, dupa care urmeaza formatiunea Svoboda 12,3 la suta) si comunistii 11,8 la suta), potrivit aceluiasi sondaj .

Exit-poll in Ucraina: Partidul aflat la putere castiga alegerile parlamentare

Partidul presedintelui Viktor Ianukovici, aflat la putere, a castigat alegerile parlamentare de duminica din Ucraina cu 28% din voturi, potrivit unui sondaj efectuat la iesirea de la urne, transmite AFP. Pe locul.

Alegerile parlamentare in Ucraina, un test pentru democratie. Rusia mizeaza pe victoria partidului de guvernamant

Ucrainienii sunt chemati duminica la urne pentru a alege un nou parlament, favoritul cursei electorale fiind partidul de guvernamant, urmat de formatiunea fostului premier Iulia Timosenko si de cea a celebrului boxeur Vitali Kliciko. Alegerile legislative sunt urmarite indeaproape de Occident din cauza temerilor de fraudare. Potrivit AFP, Rusia urmareste indeproape alegerile din Ucraina, mizand pe victoria partidului presedintelui Victor Ianukovici, favorabil apararii intereselor Moscovei in republica fost-sovietica.

Antonescu: il suspendam pe Basescu daca USL castiga alegerile si nu-l pune pe Ponta premier

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat ca daca Traian Basescu nu il va desemna pe Victor Ponta premier, in cazul in care USL castiga alegerile, seful statului va fi suspendat.

Situatia economica din Ucraina se degradeza inaintea alegerilor, expertii se asteapta la o devalorizare a monedei nationale

Situatia economica din Ucraina se deterioreaza in apropierea alegerilor legislative de duminica si face sa planeze riscul unei deteriorari a monedei nationale, intr-un climat de afaceri aflat la minimul ultimelor doua decenii, scrie AFP.

USL Cluj si-a prezentat candidatii pentru alegerile din decembrie, Uniunea doreste sa obtina 50% din mandate

USL Cluj si-a prezentat, duminica, cei 14 candidati la alegerile din 9 decembrie, liderii Uniunii sperand sa obtina cel putin jumatate din mandate. Presedintele PSD Cluj, Remus Lapusan, a declarat,.

John Hudak, analist Brookings: Votul popular in alegerile din SUA va fi mult mai strans decat acum patru ani, dar Obama ar putea castiga mult peste necesarul de 270 de voturi in Colegiul Electoral

Votul popular in alegerile prezidentiale din SUA va fi mult mai strans decat in urma cu patru ani si castigatorul ar putea invinge la o diferenta de pana la 2%, apreciaza pentru HotNews. ro John Hudak, analist specializat in studii de guvernare in cadrul Brookings Institution. El arata, in schimb, ca presedintele Obama isi mentine o pozitie puternica in Colegiul Electoral si nu m-ar mira sa castige . ) mult mai mult decat necesarul de 270 de voturi in structura unde sunt decise alegerile. John Hudak a raspuns intrebarilor puse de cititorii HotNews. ro pe tema alegerilor prezidentiale din SUA.

Crin Antonescu: Traian Basescu va fi suspendat din nou, daca USL castiga alegerile si Victor Ponta nu este numit premier

Presedintele PNL Crin Antonescu a declarat ca Traian Basescu va fi suspendat din nou, la sfarsitul acestui an, respectiv dupa alegerile parlamentare, daca nu il va numi premier pe Victor Ponta, in ipoteza in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )