Libnet.ro
UNICEF

05:00

Partidul Popular, coalizat in jurul presedintelui Basescu, o posibila lansare pe scena politica romaneasca

B1 B1,
Partidul Popular, coalizat in jurul presedintelui Basescu, o posibila lansare pe scena politica romaneasca

Un partid este pe cale sa apara pe scena politica romaneasca. Acesta ar urma sa fie coalizat in jurul presedintelui Traian Basescu si sa poarte numele de Partidul Popular, spun unele surse. O formatiune . continuă pe B1

SURSE Cine este seful Partidului Popular care se va forma in jurul presedintelui Traian Basescu

Un nou partid de dreapta se va forma in jurul presedintelui Traian Basescu prin preluarea unei formatiuni care exista deja sub denumirea Partidul Popular. Mai multe surse politice au declarat pentru HotNews. ro ca una din variante este utilizarea Partidului Popular condus de fermierul Costel Caras. Fermierul este cel care, in timpul scandalului laptelui infestat cu aflatoxina izbucnit in luna martie, a varsat pe camp in semn de protest cateva mii de litri de lapte. Caras n-a putut fi contactat pentru comentarii. Informatia privind iminenta aparitiei unei noi formatiuni in jurul lui Traian Basescu a fost publicata sambata de siteul pesurse. ro.

Incident la Bistrita. De ce a oprit un barbat coloana oficiala a presedintelui Basescu.

Un barbat de aproximativ 60 de ani s-a asezat, vineri, in fata coloanei oficiale a presedintelui Traian Basescu, pentru a-i inmana o scrisoare, in timp ce seful statului se pregatea sa plece catre Manastirea Izvorul Tamaduirii din Salva de la stadionul din Nasaud, unde aterizase cu elicopterul, potrivit Mediafax. Potrivit unor surse din cadrul Politiei Nasaud, un barbat de aproximativ 60 de ani, care a declarat ca are probleme cu Justitia, l-a asteptat, vineri, pe presedintele Traian Basescu .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1983 seconds )