Libnet.ro
UNICEF

06:00

Partidul Progresist, castigatorul alegerilor parlamentare din Serbia

România Liberă România Liberă,
Partidul Progresist, castigatorul alegerilor parlamentare din Serbia

Partidul Progresist centru-dreapta), al premierului Aleksandr Vucici, a castigat alegerile parlamentare desfasurate in Serbia, conform sondajelor efectuate la iesirea de la urne. continuă pe România Liberă

Partidul Roman nu participa la alegerile din Serbia

Partidul Roman PR) al minoritatii nationale romane din Serbia nu va participa la alegerile parlamentare si locale programate sa aiba loc duminica 24 aprilie .

Candidatul extremei drepte, castigatorul primului tur al alegerilor prezidentiale din Austria

Candidatul extremei drepte, Norbert Hofer, a castigat cu un mare avans primul tur al alegerilor prezidentiale desfasurat duminica in Austria, potrivit primelor estimari, transmite DPA, citata de Agerpres.

Primul tur de duminica al alegerilor prezidentiale din Austria risca sa lase marile partide in afara jocului

Austria organizeaza duminica primul tur al alegerilor prezidentiale, in urma caruia candidatii partidelor marii coalitii aflate la guvernare din 2008, social-democrat si conservator, risca sa nu patrunda in runda decisiva, sondajele plasandu-i in frunte pe reprezentantul Verzilor si pe cel al extremistilor de dreapta, noteaza vineri AFP, preluata de Agerpres. Circa 6,4 milioane de cetateni cu drept de vot sunt chemati sa-l aleaga pe succesorul actualului presedinte, social-democratul Heinz Fischer, care isi va incheia cel de-al doilea mandat de sase ani.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2539 seconds )