Libnet.ro
UNICEF

01:05

Parvulescu a fost suspendat pe trei luni din functia de presedinte al clubului Pandurii: Astept DNA sa ma duca la puscarie

Adevărul Adevărul,
Parvulescu a fost suspendat pe trei luni din functia de presedinte al clubului Pandurii: Astept DNA sa ma duca la puscarie

Presedintele echipei Pandurii Targu-Jiu, Eugen Parvulescu, a fost suspendat pentru o perioada de trei luni de catre Adunarea Generala a Actionarilor clubului de fotbal. continuă pe Adevărul

Premiera in Liga 1: Eugen Parvulescu, presedintele Pandurilor, a fost suspendat pentru ca ar fi aranjat un meci

Presedintele CS Pandurii Targu Jiu, Eugen Parvulescu, a fost suspendat trei luni din functie de Adunarea Generala a Actionarilor, acesta fiins suspectat de aranjarea meciului cu U Cluj, pierdut cu 1-0 pe propriul teren Liga 1, etapa XXVII). E cea mai mare idiotenie posibila pe care puteam sa o aud pe anul asta, a precizat Vlad Munteanu, administratorul special al clubului Universitatea Cluj.

Presedintele Pandurii Targu Jiu, Eugen Pirvulescu, a fost suspendat, deoarece este suspectat de aranjarea unui meci: Acesta cere sa fie anchetat de DNA

Presedintele CS Pandurii Targu Jiu, Eugen Pirvulescu, a declarat ca a fost suspendat trei luni din functie de Adunarea Generala a Actionarilor. El este suspectat de aranjarea meciului de pe teren propriu pierdut.

Excedent bugetar de 4,89 miliarde lei dupa primele trei luni din an/ ING: Vom asista la o reeditare a executiei bugetare din 2014, cand aproape tot deficitul programat pentru acel an a fost generat in decembrie

Romania a avut in primul trimestru un excedent bugetar de 4,89 miliarde lei, reprezentand 0,69% din Produsul Intern Brut PIB), potrivit datelor anuntate de Ministerul Finantelor Publice. Veniturile bugetului general consolidat au fost de 54,95 miliarde lei 7,8% din PIB) au fost cu 12,6% mai mari in termeni nominali fata de aceeasi perioada a anului precedent, se arata in comunicatul Finantelor. Desi binevenite, aceste cresteri care lasa un confortabil spatiu fiscal Guvernului) nu reprezinta cresteri organice, ci mai degraba este efortul ANAF de imbunatatire a clectarii, efort pe care va fi dificil sa il mentina anual in acest ritm.

Restantele la credite au scazut cu 3,6% in primele trei luni din 2015. Vasluienii ocupa primul loc in topul restantierilor

Restantele la creditele contractate de populatie si firme au scazut cu 3,65% in primele trei luni din acest an, pana la echivalentul a 212,96 miliarde de lei, ocupand o pondere de 11,6% in totalul portofoliului de imprumuturi, potrivit datelor Bancii Nationale a Romaniei.

Eugen Parvulescu, suspendat din functia de presedinte al celor de la Pandurii, pentru ca ar fi aranjat un meci

Eugen Parvulescu a fost suspendat din functia de presedinte al CS Pandurii Targu Jiu, fiind acuzat ca a aranjat un meci cu U Cluj, pierdut cu 1-0 pe propriul teren, scrie Mediafax. Nu pot sa cred asa ceva! E cea.

Lilian Zamfiroiu si-a dat demisia din functia de presedinte al ICR

Lilian Zamfiroiu si-a dat demisia din functia de presedinte al Institutului Cultural Roman. Demisia a fost inregistrata vineri la cabinetul presedintelui Senatului, deoarece ICR este o institutie aflata in.

Lilian Zamfiroiu a demisionat din functia de presedinte al ICR

Lilian Zamfiroiu si-a dat demisia din functia de presedinte al Institutului Cultural Roman. Diplomatul a fost votat, pe 26 iunie 2013, in aceasta functie la propunerea grupului parlamentar PSD. Demisia lui.

Romanii si plata cu Bitcoin: in trei luni, Netopia are 10 magazine pentru care proceseaza

Daca vrei sa platesti cu Bitcoin, in aproape 10 magazine din Romania poti face asta. Netopia sustine ca a ajuns in doar trei luni sa proceseze plati pentru acesti comercianti. Dupa magazine precum PCGarage, ComputerGames, Fly-go. ro sau Kartela. ro, din 20 aprilie si Vola. ro, cea mai mare agentie de turism online din Romania, proceseaza Bitcoin prin [] Romanii si plata cu Bitcoin: in trei luni, Netopia are 10 magazine pentru care proceseaza Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Dorinel Munteanu a fost inlocuit din functia de antrenor al Astra Giurgiu. Cine ii ia locul

Dorinel Munteanu a fost inlocuit din functia de antrenor al echipei Astra Giurgiu, dupa doar 9 etape. Locul sau a fost luat de Marius Sumudica, demis recent de la Concordia Chiajna.

ANAF: Impozite nedeclarate de peste un miliard de euro, in primele 3 luni din 2015

Inspectorii fiscali din cadrul Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF) au identificat impozite nedeclarate de peste un miliard de euro dupa primele trei luni ale acestui an, in urma controalelor .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )