Libnet.ro
UNICEF

08:30

Dorinel Munteanu a fost inlocuit din functia de antrenor al Astra Giurgiu. Cine ii ia locul

România Liberă România Liberă,
Dorinel Munteanu a fost inlocuit din functia de antrenor al Astra Giurgiu. Cine ii ia locul

Dorinel Munteanu a fost inlocuit din functia de antrenor al echipei Astra Giurgiu, dupa doar 9 etape. Locul sau a fost luat de Marius Sumudica, demis recent de la Concordia Chiajna. continuă pe România Liberă

Sumudica il inlocuieste pe Dorinel Munteanu la conducerea tehnica a echipei Astra Giurgiu

Antrenorul Dorinel Munteanu a fost inlocuit, marti, de Marius Sumudica la conducerea tehnica a echipei Astra Giurgiu, noul tehnician avand drept obiectiv clasarea formatiei pe un loc care sa-i permita.

Marius Sumudica, noul antrenor al Astrei, dupa despartirea de Dorinel Munteanu

Astra a stat putin timp fara antrenor dupa despartirea de Dorinel Munteanu, oficialii echipei din Giurgiu aducandu-l in locul lui Munti pe Marius Sumudica.

Dorinel Munteanu a plecat de la Astra Giurgiu. Marius Sumudica, noul antrenor

Decizie neasteptata la Astra Giurgiu, club care l-a pus pe liber pe fostul international Dorinel Munteanu dupa doar cateva etape de la instalare.

Lilian Zamfiroiu si-a dat demisia din functia de presedinte al ICR

Lilian Zamfiroiu si-a dat demisia din functia de presedinte al Institutului Cultural Roman. Demisia a fost inregistrata vineri la cabinetul presedintelui Senatului, deoarece ICR este o institutie aflata in.

Lilian Zamfiroiu a demisionat din functia de presedinte al ICR

Lilian Zamfiroiu si-a dat demisia din functia de presedinte al Institutului Cultural Roman. Diplomatul a fost votat, pe 26 iunie 2013, in aceasta functie la propunerea grupului parlamentar PSD. Demisia lui.

Cetateanul romano-ungar Elod Toaso a fost salvat din Bolivia si se afla in Chile

Cetateanul romano-ungar Elod Toaso si croatul Mario Tadici, incarcerati in Bolivia in 2009 pentru terorism si eliberati la inceputul lui 2015, au fost salvati din Bolivia de o organizatie caritabila.

Secretarul de stat in Ministerul Energiei Bogdan Badea si-a dat demisia din functia de administrator al Rompetrol Rafinare

Bogdan Badea, secretar de stat in Ministerul Energiei, a renuntat la functia de membru al Consiliului de Administratiei al Rompetrol Rafinare, dupa nici doua luni de la numire. Bogdan Badea fusese numit in aceasta functie la propunerea statului roman, reprezentat de Ministerul Energiei. Important de mentionat este ca in cursul zilei de marti, 28 aprilie, are loc Adunarea Generala a Actionarilor la OMV Petrom, pe ordinea de zi fiind si numirea unui nou membru al Consiliului de Supraveghere, ca urmare a unei solicitari din partea Ministerului Energiei.

Un cetatean roman si un croat au fost salvati din Bolivia de o organizatie caritabila baptista

Un cetatean romano-ungar si un croat care erau incarcerati in 2009 in Bolivia pentru terorism au fost salvati. Eliberati la inceputul anului 2015, o organizatie caritabila baptista i-a salvat, cu.

ONRC: Peste 2,6 milioane de firme au fost infiintate din 1990 pana in 2015

Din luna decembrie a anului 1990 si pana luna trecuta, la oficiile registrului comertului de pe langa tribunalele judetene si tribunalul municipiului Bucuresti, au fost efectuate 2. 090 de inmatriculari de firme, a anuntat, astazi, Oficiul National al Registrului Comertului ONRC), la sinteza ultimilor 25 de ani de activitate de registru.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )