Libnet.ro
UNICEF

15:45

Pasztor Sando, presedintele Consiliului Judetean Bihor, prins la pescuit in plina pandemie!

România Liberă România Liberă,
Pasztor Sando, presedintele Consiliului Judetean Bihor, prins la pescuit in plina pandemie!

Presedintele Consiliului Judetean Bihor, Pasztor Sandor, nu a respectat regulile privind distantarea. continuă pe România Liberă

Presedintele Consiliului Judetean Bihor, Pasztor Sandor, amendat cu 5.000 de lei dupa ce a mers la pescuit

Presedintele Consiliului Judetean Bihor, Pasztor Sandor, nu a respectat regulile privind distantarea sociala si a fost amendat joi cu 5. 000 de lei de politisti dupa ce a participat la o partida de pescuit in ap.

Seful Consiliului Judetean Bihor, amendat dupa ce a fost prins la pescuit in plina pandemie: Nu trebuia sa cedez acestei ispite

Presedintele Consiliul Judetean Bihor, Pasztor Sandor, a fost amendat de Politie cu 5. 000 de lei dupa ce, in plina pandemie de coronavirus, a fost prins la pescuit, alaturi de mai multe persoane, pe un lac de langa Oradea. Pasztor, care este si vicepresedinte al Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta, admite ca a gresit si scrie pe Facebook ca nu trebuia sa cedeze acestei ispite.

Presedintele CJ Bihor, prins la pescuit in plina pandemie: Nu trebuia sa cedez acestei ispite

Presedintele Consiliul Judetean Bihor, Pasztor Sandor, a fost la pescuit pe un lac de langa Oradea si a fost amendat de politisti cu 5. 000 de lei. Pasztor a recunoscut ca a gresit deoarece a incalcat reguli valabile pentru toti.

VIDEO Seful CJ Bihor s-a filmat platind amenda de 5.000 de lei incasata pentru incalcarea ordonantelor militare: Regret atitudinea nedemna!

Prins la pescuit cu masina de serviciu si amendat cu 5. 000 lei pentru incalcarea ordonantelor militare, presedintele Consiliului Judetean Bihor, Pasztor Sandor, si-a platit in direct amenda, postand apoi filmuletul pe contul de Facebook.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2674 seconds )