Libnet.ro
UNICEF

06:45

Presedintele Consiliului Judetean Bihor, Pasztor Sandor, amendat cu 5.000 de lei dupa ce a mers la pescuit

B1 B1,
Presedintele Consiliului Judetean Bihor, Pasztor Sandor, amendat cu 5.000 de lei dupa ce a mers la pescuit

Presedintele Consiliului Judetean Bihor, Pasztor Sandor, nu a respectat regulile privind distantarea sociala si a fost amendat joi cu 5. 000 de lei de politisti dupa ce a participat la o partida de pescuit in ap. continuă pe B1

Pasztor Sando, presedintele Consiliului Judetean Bihor, prins la pescuit in plina pandemie!

Presedintele Consiliului Judetean Bihor, Pasztor Sandor, nu a respectat regulile privind distantarea.

Seful Consiliului Judetean Bihor, amendat dupa ce a fost prins la pescuit in plina pandemie: Nu trebuia sa cedez acestei ispite

Presedintele Consiliul Judetean Bihor, Pasztor Sandor, a fost amendat de Politie cu 5. 000 de lei dupa ce, in plina pandemie de coronavirus, a fost prins la pescuit, alaturi de mai multe persoane, pe un lac de langa Oradea. Pasztor, care este si vicepresedinte al Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta, admite ca a gresit si scrie pe Facebook ca nu trebuia sa cedeze acestei ispite.

VIDEO Seful CJ Bihor s-a filmat platind amenda de 5.000 de lei incasata pentru incalcarea ordonantelor militare: Regret atitudinea nedemna!

Prins la pescuit cu masina de serviciu si amendat cu 5. 000 lei pentru incalcarea ordonantelor militare, presedintele Consiliului Judetean Bihor, Pasztor Sandor, si-a platit in direct amenda, postand apoi filmuletul pe contul de Facebook.

Presedintele CJ Bihor, prins la pescuit in plina pandemie: Nu trebuia sa cedez acestei ispite

Presedintele Consiliul Judetean Bihor, Pasztor Sandor, a fost la pescuit pe un lac de langa Oradea si a fost amendat de politisti cu 5. 000 de lei. Pasztor a recunoscut ca a gresit deoarece a incalcat reguli valabile pentru toti.

ştiri de la B1

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )