Libnet.ro
UNICEF

01:05

Patriarhia, despre chipul Patriarhului Daniel pe clopote: Nu este un gest de mandrie, este o traditie justificata de importanta gestului facut de ctitorul spiritual al lacasului de cult

România Liberă România Liberă,
Patriarhia, despre chipul Patriarhului Daniel pe clopote: Nu este un gest de mandrie, este o traditie justificata de importanta gestului facut de ctitorul spiritual al lacasului de cult

Aparitia chipului Patriarhului Daniel pe clopotele pentru Catedrala Neamului este o traditie justificata de importanta gestului facut de ctitorul spiritual al lacasului de cult, potrivit celor spuse de purtatorul de cuvant al Patriarhiei, Vasile Banescu, pentru News. ro. continuă pe România Liberă

Patriarhia Romana, despre chipul Patriarhului Daniel pe clopotele de la Catedrala Neamului: Este o traditie justificata

Aparitia chipului Patriarhului Daniel pe clopotele pentru Catedrala Neamului este o traditie justificata de importanta gestului facut de ctitorul spiritual al lacasului de cult. Chipul patriarhului, alaturi de alte doua insemne de pe clopot, respectiv Steaua si Crucea patriarhala, reprezinta pecetea ascunsa pe care nu o vede nimeni, niciodata, tinand cont de inaltimea la care se monteaza, a explicat, pentru News. ro, purtatorul de cuvant al Patriarhiei, Vasile Banescu.

Patriarhia Romana, despre chipul Patriarhului Daniel pe clopotele de la Catedrala Neamului: Este o traditie justificata

Aparitia chipului Patriarhului Daniel pe clopotele pentru Catedrala Neamului este o traditie justificata de importanta gestului facut de ctitorul spiritual al lacasului de cult. Chipul sau, alaturi de alte doua insemne de pe clopot, respectiv Steaua si Crucea patriarhala, reprezinta pecetea ascunsa pe care nu o vede nimeni, niciodata, tinand cont de inaltimea la care se monteaza, a explicat purtatorul de cuvant al Patriarhiei, Vasile Banescu.

Cel mai mare clopot din Europa are basorelief cu chipul Patriarhului Daniel. Sunetul lui se va auzi in jumatate de Capitala

Cel mai mare clopot din Europa, primul din cele sase de la Catedrala Mantuirii Neamului, are basorelief cu chipul Patriarhului Daniel. Clopotul, turnat la Innsbruck, are 25 de tone si 3,3 metri inaltime si 3,3 in latime.

Chipul Patriarhului Daniel, pe clopotul gigant de la Catedrala Mantuirii Neamului (FOTO)

Cel mai mare clopot din Europa va rasuna la Catedrala Mantuirii Neamului. Are 25 de tone si a fost turnat la unul din cele mai importante ateliere de profil din Europa, firma Grassmayr din.

Clopotul-gigant de la Catedrala, cu chipul patriarhului Daniel, costa jumatate de milion de euro

A fost facut in Austria si pe 15 mai va ajunge la noi in tara. Mesterii de acolo i-au facut si proba clopotului care cantareste nu mai putin de 25 de tone si a costat aproape jumatate de.

Copresedintele ALDE Gorj Dian Popescu: Daniel Constantin este un personaj fara caracter care si-a atras antipatia propriilor colegi de partid

Copresedintele ALDE Gorj, Dian Popescu, il critica pe Daniel Constantin pentru scandalul generat in cadrul partidului, subliniind ca .

Omul de afaceri Horia Simu face dezvaluiri despre dosarele penale in care este inculpat pentru despagubiri primite de la ANRP: Un fost consilier al lui Basescu l-ar fi santajat sa se implice (VIDEO)

Omul de afaceri Horia Simu a fost invitatul lui Silviu Manastire in editie de luni a emisiunii Dosar de Politician. Controversatul afacerist a vorbit despre dosarele penale in care este.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )