Libnet.ro
UNICEF

13:00

Patriarhul Daniel, mesaj pentru romani inainte de Paste: Anul acesta tinem legatura cu bisericile prin rugaciune

Antena3 Antena3,
Patriarhul Daniel, mesaj pentru romani inainte de Paste: Anul acesta tinem legatura cu bisericile prin rugaciune

Patriarhul Daniel le-a transmis un mesaj credinciosilor cu ocazia Sarbatorilor Pascale. continuă pe Antena3

Raed Arafat, un nou mesaj pentru romani inainte de Paste: Acum ne batem joc de recomandari, la anul s-ar putea sa nu fim deloc

Doctorul Raed Arafat, secretar de stat in Ministerul Afacerilor Interne si seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta a transmis in ajunul Sarbatorilor Pascale un mesaj de constientizare pentru toti romanii. Acesta le recomanda din suflet sa respecte deciziile autoritatilor pentru ca la anul sa poata petrece impreuna cu cei dragi sarbatorile. Raed Arafat, personalitatea publica .

Iohannis, mesaj pentru romani de Paste: Anul acesta il vom petrece in conditii atipice, departe de cei dragi. Haideti sa facem impreuna acest efort

Presedintele Klaus Iohannis a transmis joi un mesaj pentru romani in care le-a multumit celor care au respectat restrictiile si constrangerile impuse de autoritati. Totodata, cu ocazia Pastelui, acesta a notat ca sarbatorile le vom petrece in conditii atipice. Haideti sa facem impreuna acest efort, pentru ca sa putem fi din nou, cat mai repede, aproape de parinti, copiii si bunicii nostri, a adaugat presedintele.

Raed Arafat, indemn pentru romani inainte de Paste: Statul acasa e o regula in aceasta perioada

Raed Arafat, secretar de stat in MAI, le-a atras atentia romanilor sa petreaca sarbatorile de Paste departe de cei dragi pentru a nu contribui la cresterea numarului de cazuri de coronavirus.

Claudia Patrascanu, veste neasteptata pentru fani, inainte de Paste. De trei saptamani am hotarat

Claudia Patrascanu vine cu o veste bomba pentru cei care o urmaresc! Ce anunt a facut cunoscuta cantareata chiar inainte de Paste? I-a surprins pe fanii ei. Claudia Patrasanu, veste inainte de Paste Claudia a decis, dupa mult timp de agonie, sa se desparta de tatal copiilor ei. Acum, atentia sa se indreapta catre cei .

Paste 2020. Mesajul transmis de Patriarhul Daniel crestinilor ortodocsi din Romania

Ca in fiecare an, Patriarhul Daniel a transmis romanilor un mesaj cu ocazia sarbatorilor de Paste 2020. intr-un an atipic, cand omenirea a fost lovita de pandemia de coronavirus, Prefericitul Parinte face la.

Cum se pot spovedi si impartasi credinciosii, de Paste. Patriarhul Daniel a explicat regulile

Spovedania inseamna marturisirea unui duhovnic greselile faptuite spre a obtine iertarea lor. Ea se face cu cateva zile sau ore inainte de dumnezeiasca impartasanie, o actiune care ii declara pe credinciosi vrednici sa se impartaseasca cu Sfintele Taine. Acum, vremurile nu ne lasa sa ne purtam lasati de obisnuite, caci ce era normal altadata a .

VIDEO Patriarhul Daniel: Biserica sufera mult deoarece slujitorii ei nu se pot ruga impreuna in acelasi lacas de cult cu credinciosii

Biserica sufera mult deoarece slujitorii ei nu se pot ruga impreuna in acelasi lacas de cult cu credinciosii, afirma Patriarhul Daniel intr-un mesaj transmis de Pasti. El spune ca in aceasta vreme de pandemie cu noul coronavirus, cand autoritatile sunt nevoite sa ia masuri de oprire a raspandirii bolii, casele credinciosilor devin paraclise, care, prin rugaciune, tin legatura cu bisericile.

Streinu-Cercel, previziuni sumbre pentru Paste. Mesaj pentru toti romanii: Nu va jucati cu focul!

Directorul Institutului National de Boli Infectioase Prof. Matei Bals, Adrian Streinu-Cercel, estimeaza cand vom putea circula fara restrictii, si, totodata, adreseaza un mesaj de avertizare pentru romani. Vezi recomandarile medicului cu privire la noaptea de inviere. Previziuni sumbre pentru Paste Cu toate ca noaptea de inviere este un eveniment cu totul special pentru multi dintre .

Patriarhul Daniel ne-a virusat! Adevarat ne-a virusat! sau Cum vede Isus invierea, made by BORDaniel?

Lacomie! Asta a inteles Patriarhul Daniel din toata intelepciunea lui Isus Hristos. Nu-i destul COVID in Romania. Nu. Trebuie domle sa dam virus la tot poporul. Nu a fost destul cu lingurita, nu! Sa dam cu cuminecatura Pastelui, sa dam cu lumina sfinta. Sa dam COVID la tot poporul. Sa bagam COVID in mahalale cu forta, cu jandarmeria, cu Politia. Chestia asta merge mana-n mana cu fara-simtirea, pe care Patriarhul Daniel a binecuvantat-o odata cu momentul Colectiv. Atunci, popii au blestemat copiii ca-s satanisti si-n ziua a patra a venit un prelat de-a cadelnitat locul, in mare scarba.

Ce face Simona Gherghe de Paste. Mesaj pentru romanii care vor sa iasa din casa de Sarbatori

Simona Gherghe este izolata de o luna la domiciliu, alaturi de sot, cei doi copii ai lor si una dintre bunici. Desi proiectele nu mai curg si pana si mersul la supermerket implica unele rigori, dat fiind contextul pandemiei, vedeta Antenei 1 traieste din plin viata de mamica. De altfel, zilele cu multa veselie abia .

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )