Libnet.ro
UNICEF

09:45

Raed Arafat, indemn pentru romani inainte de Paste: Statul acasa e o regula in aceasta perioada

Antena3 Antena3,
Raed Arafat, indemn pentru romani inainte de Paste: Statul acasa e o regula in aceasta perioada

Raed Arafat, secretar de stat in MAI, le-a atras atentia romanilor sa petreaca sarbatorile de Paste departe de cei dragi pentru a nu contribui la cresterea numarului de cazuri de coronavirus. continuă pe Antena3

Raed Arafat, un nou mesaj pentru romani inainte de Paste: Acum ne batem joc de recomandari, la anul s-ar putea sa nu fim deloc

Doctorul Raed Arafat, secretar de stat in Ministerul Afacerilor Interne si seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta a transmis in ajunul Sarbatorilor Pascale un mesaj de constientizare pentru toti romanii. Acesta le recomanda din suflet sa respecte deciziile autoritatilor pentru ca la anul sa poata petrece impreuna cu cei dragi sarbatorile. Raed Arafat, personalitatea publica .

Patriarhul Daniel, mesaj pentru romani inainte de Paste: Anul acesta tinem legatura cu bisericile prin rugaciune

Patriarhul Daniel le-a transmis un mesaj credinciosilor cu ocazia Sarbatorilor Pascale.

Klaus Iohannis, indemn pentru romani: Stati acasa pentru a nu ajunge pe un pat de spital

Presedinte Klaus Iohannis ii indeamna pe romani sa ramana in case si in perioada urmatoare fiindca urmeaza un val de imbolnaviri si decese provocate de coronavirus.

Orban, indemn pentru romani, in noaptea de Pasti: Sa stea acasa, sa evite orice deplasare

Premierul Ludovic Orban a recomandat cetatenilor Romaniei sa evite sa iasa din locuinte in noaptea P.

Claudia Patrascanu, veste neasteptata pentru fani, inainte de Paste. De trei saptamani am hotarat

Claudia Patrascanu vine cu o veste bomba pentru cei care o urmaresc! Ce anunt a facut cunoscuta cantareata chiar inainte de Paste? I-a surprins pe fanii ei. Claudia Patrasanu, veste inainte de Paste Claudia a decis, dupa mult timp de agonie, sa se desparta de tatal copiilor ei. Acum, atentia sa se indreapta catre cei .

Raed Arafat trage un puternic semnal de alarma: Daca oamenii nu respecta regulile, riscam ca la Pastele viitor sa facem pomeni, nu sarbatori

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a transmis un avertisment romanilor in contextul sarbatorilor pascale. Acesta a precizat joi intr-o interventie la digi24 ca romanii nu trebuie.

Raed Arafat: Daca oamenii merg in vizita, riscam ca la Pastele viitor sa facem pomeni

Raed Arafat a declarat ca romanii trebuie sa continue masurile de preventie.

Raed Arafat: Numarul testelor a crescut si o sa ajungem la 8.000 pe zi

Raed Arafat, secretar de stat in MAI, a declarat la Antena 3 ca numarul testelor pentru coronavirus a crescut si ca in curand se va ajunge la 8. 000 de teste pe zi.

Raed Arafat: Starea de urgenta in Romania trebuie prelungita. Virusul nu va disparea

Secretarul de stat Raed Arafat spune ca starea de urgenta trebuie prelungita in Romania si ca trebuie luate toate masurile pentru protejarea populatiei.

Raed Arafat: Speram sa putem relaxa masurile in luna mai. Dar asta nu inseamna revenirea la normalitate, pana nu se gaseste vaccinul

Raed Arafat a declarat ca spera ca masurile de restrictie luate in contextul pandemiei de coronavirus sa fie relaxate in luna mai.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,199 seconds )