Libnet.ro
UNICEF

05:30

Patriarhul Daniel, in Pastorala de Craciun: Sa contribuim mai mult la construirea Catedralei Mantuirii Neamului

B1 B1,
Patriarhul Daniel, in Pastorala de Craciun: Sa contribuim mai mult la construirea Catedralei Mantuirii Neamului

PF Daniel ii indeamna pe romani, in Pastorala de Craciun, sa contribuie mai mult la construirea Catedralei Mantuirii Neamului. Toate aceste valori crestine - n. r. ) ne vor ajuta sa zidim duhovniceste. continuă pe B1

Care este indemnul Patriarhului Daniel in mesajul de Craciun din acest an

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane BOR), PF Daniel, indeamna in Pastorala de Craciun sa oferim celor din jurul nostru daruri si semne ale bucuriei, sperand totodata ca valorile crestine ne vor ajuta . ) sa contribuim mai mult la construirea Catedralei Manturii Neamului, scrie Mediafax.

Patriarhul Daniel CERE BANI pentru Catedrala Mantuirii

Patriarhul Daniel le cere credinciosilor sa contribuie mai mult pentru lucrarile la Catedrala Mantuirii Neamului. Mesajul face parte din predica Patriarhului pentru Craciun. Nu este pentru prima data cand.

Piata auto, in schimbare: masinile necesita mai mult decat o scoala de soferi

Piata auto este intr-o continua schimbare, constructorii de masini vin cu modele de serie din ce in ce mai puternice, astfel ca indiferent de marca si chiar daca bugetul nu depaseste 20. 000 de euro, autoturismele actuale necesita mai mult decat o.

Apple a cheltuit intr-un singur an de trei ori mai mult decat IBM pe rascumpararea de actiuni

Apple a cheltuit peste 56 de miliarde de dolari pentru rascumpararea de actiuni intr-o perioada de 12 luni incheiata la sfarsitul trimestrului al treilea, cel mai mult in randul companiilor incluse in indicele StandardPoors 500, potrivit.

Toate motivele pentru care femeile sufera fizic mai mult decat barbatii

In batalia dintre sexe, se vehiculeaza de mult timp femeile pot indura mai multa durere de decat barbatii. Dupa ani de cercetari, oamenii de stiinta nu tras o linie asupra putintei feminine de a indura neplaceri.

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1993 seconds )