Libnet.ro
UNICEF

18:00

Patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, audiat la Parchetul General in scandalul dezinfectantilor diluati

Antena3 Antena3,
Patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, audiat la Parchetul General in scandalul dezinfectantilor diluati

Patronul firmei Hexi Pharma, Dan Condrea, s-a prezentat marti la sediul Parchetului General pentru a fi audiat in dosarul dezinfectantilor diluati din spitale, scrie agerpres. ro. La intrare in sediul. continuă pe Antena3

Patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, audiat la Parchetul General in dosarul dezinfectantilor diluati din spitale

Patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, s-a prezentat marti la Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie pentru a fi audiat in scandalul dezinfectantilor diluati din spitale,.

Primele imagini cu patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, dupa ce a fost audiat la Parchetul General in dosarul dezinfectantilor diluati din spitale (VIDEO)

UPDATE 19:00: Nu am voie sa fac declaratii, sunt singurele cuvinte pe care Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, le-a spus la iesirea din cladirea Parchetului General, dupa ce a fost audiat in.

UPDATE. Proprietarul Hexi Pharma, Alexandu Condrea, audiat de procurori

Alexandu Condrea, proprietarul Hexi Pharma a venit, marti, la Parchetul General, in dosarul privind dezinfectantii diluati. Firma sa a semnat mai multe contracte cu spitale din Romania.

Scandalul Hexi Pharma.Cum incerca Sorin Oprescu sa se apere de acuzatii

Numele lui Sorin Oprescu, primarul suspendat al Capitalei si fost director al Spitalului Universitar din Bucuresti, a inceput sa fie tot mai vehiculat in scandalul Hexi Pharma. Fostul edil incearca sa se detaseze de orice informatie care l-ar incrimina. El a declarat marti ca nu il cunoaste pe patronul firmei Hexi Pharma, Dan Condrea, si a sustinut ca este exagerata chestiunea cu infectii care provoaca moartea oamenilor.

Sorin Oprescu, unul dintre cei care au ajutat la infiintarea Hexi Pharma

Medicul Sorin Oprescu, primar suspendat al Capitalei, a declarat marti ca nu il cunoaste pe patronul firmei Hexi Pharma, Dan Condrea, sustinand ca este exagerata chestiunea cu infectii care.

Patronul Hexi Pharma a fost audiat la Parchetul General. Radu Tudor: Mi se pare ca este vorba de o executie inaintea procesului

Mi se pare ca este vorba de o executie inaintea procesului. ) Cred ca furia asta a mass-mediei de a executa oameni din punct de vedere al imaginii, din punct de vedere al afacerii, al bunei sale.

Perchezitii la mai multe adrese ale Hexi Pharma si acasa la patronul Dan Condrea

Mai multe perchezitii au loc sambata la cladiri care apartin Hexi Pharma, dar si acasa la patronul Dan Condrea, politistii ridicand documente si probe si din spitalele unde au fost gasite probe ne.

Scandalul dezinfectantilor diluati Perchezitii la sediul Hexi Pharma si acasa la Dan Condrea, patronul firmei. Politisti si reprezentanti ai Ministerului Sanatatii ridica documente de la spitalele unde s-au gasit probe neconforme

Mai multe perchezitii au loc sambata la cladiri care apartin Hexi Pharma, dar si acasa la Dan Condrea, patronul firmei, politistii ridicand documente si probe si din spitalele unde au fost gasite probe neconforme, au declarat surse judiciare citate de Mediafax. IGPR a confirmat, intr-un comunicat, ca Politia Romana descinde sambata la 25 de unitati sanitare din Bucuresti si alte 21 de judete, de unde ridica probe si inscrisuri, intr-un dosar privind savarsirea infractiunilor de zadarnicirea combaterii bolilor si falsificare sau substituire de alimente ori alte produse.

Perchezitii la mai multe adrese ale Hexi Pharma si acasa la patronul Dan Condrea

Mai multe perchezitii au loc sambata la cladiri care apartin Hexi Pharma, dar si acasa la patronul Dan Condrea, politistii ridicand documente si probe si din spitalele unde au fost gasite probe neconforme, au declarat surse judiciare citate de Mediafax.

Perchezitii la mai multe adrese ale Hexi Pharma si acasa la patronul Dan Condrea

ACTUALIZARE 14:25 Perchezitii in Bucuresti si Ilfov; vizate - sediul si punctele de lucru ale Hexi Pharma Sediul si punctele de lucru ale Hexi Pharma sunt perchezitionate astazi, iar de la 25 de unitati sanitare de pe raza a 21 de judete si municipiul Bucuresti sunt ridicate probe si inscrisuri, informeaza un comunicat al Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie remis redactiei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2305 seconds )