Libnet.ro
UNICEF

15:01

Patru mineri din China au fost salvati din subteran dupa 36 de zile

România Liberă România Liberă,
Patru mineri din China au fost salvati din subteran dupa 36 de zile

Patru mineri au fost salvati dupa ce au petrecut 36 de zile blocati in subteran la peste 200 de metri adancime. continuă pe România Liberă

Bursele din China continua sa scada, luna aceasta s-au sters 1.800 mld.$. Dezastrul poate fi declansat daca investitorii vor fi nevoiti sa vanda actiunile luate pe datorie

Volatila piata bursiera din China a scazut iar joi, ridicand pierderile de luna aceasta la 23%, adica 12. 000 de miliarde de yuani 1. 800 mld. $), dar presa de stat insista ca problemele burselor nu reflecta economia reala, transmite Reuters.

Presa oficiala din China il acuza pe George Soros ca a declarat razboi yuanului

Miliardarul american George Soros a intrat in vizorul presei de stat din China, care il acuza ca a declarat razboi yuanului, in conditiile in care moneda nationala chineza se afla sub o puternica presiune depreciativa, scrie AFP.

Bursele din China, la nivelul minim al ultimelor 13 luni

Pietele actiunilor din China au scazut, ieri, pana la cel mai redus nivel din ultimele 13 luni, investitorii temandu-se ca iesirile de capital din tara vor fi tot mai mari, odata ce economia incetineste.

Patru mineri, scosi in viata dintr-o mina. Erau blocati in subteran de 36 de zile

Patru mineri care erau blocati in subteran de 36 de zile au fost salvati, vineri, in provincia Shandong, situata in estul Chinei, relateaza presa de stat chineza, citata de BBC News online. Minerii erau.

Budescu ar putea ajunge la o echipa din China

Dupa ce transferul in Orientul Mijlociu a picat, Constantin Budescu ar putea lua drumul Orientului Indepartat, unde China reprezinta cel mai nou El Dorado pentru fotbalistii romani.

Europenii impun taxe la importurile unor produse din otel provenite din China si Rusia

Comisia Europeana CE) ar putea impune taxe la importurile de produse plate laminate la rece din otel provenite din China si Rusia, in timp ce continua investigatiile privind acuzatiile de dumping aduse producatorilor de otel din cele doua tari, au declarat pentru Reuters surse care au dorit sa-si pastreze anonimatul, citate de Agerpres.

CE ar putea impune taxe la importurile unor produse din otel provenite din China si Rusia

Comisia Europeana CE) ar putea impune taxe la importurile de produse plate laminate la rece din otel provenite din China si Rusia, in timp ce continua investigatiile privind acuzatiilor de dumping aduse producatorilor de otel din cele doua tari, au declarat pentru Reuters surse care au dorit sa-si pastreze anonimatul.

Incident aviatic pe un aeroport din China. Doua aeronave s-au acrosat pe pista

Un incident aviatic a avut loc pe Aeroportul International Hongqiao din Shanghai. Doua aeronave ale companiei China Eastern Airlines s-au acrosat pe pista chiar in timpul manevrei de aterizare a uneia dintre ele,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )