Libnet.ro
UNICEF

00:07

Patru persoane si-au pierdut viata si mai multe au fost ranite din cauza unui dispozitiv explozibil peste care au trecut cu masina

B1 B1,
Patru persoane si-au pierdut viata si mai multe au fost ranite din cauza unui dispozitiv explozibil peste care au trecut cu masina

Incident ingrozitor in Kenya! Patru persoane si-au pierdut viata si alte 11 au fost grav ranite vineri, dupa ce masina in care se aflau a trecut peste un dispozitiv explozibil improvizat, a. continuă pe B1

Bilantul incendiului de la Londra a ajuns la 17 morti. Numarul victimelor ar putea sa creasca. Mai multe persoane sunt date disparute sau spitalizate

Bilantul persoanelor care si-au pierdut viata in incendiul care a mistuit un bloc cu 27 de etaje din Londra, in noaptea de marti spre miercuri, a ajuns la 17, conform ultimelor informatii oferite de politie. Autoritatile se asteapta ca numarul sa creasca, intrucat numeroase persoane sunt date disparute sau sunt spitalizate, in stare critica.

UPDATE Cel putin patru persoane au murit intr-un atac armat la un centru UPS din San Francisco. Atacatorul s-a sinucis

Mai multe persoane au murit, inclusiv atacatorul, iar alte trei au fost ranite intr-un atac armat la un centru UPS din San Francisco, a anuntatNBC News. Potrivit sursei citate, atacatorul era un angajat.

Incendiul din Londra: Cel putin 17 persoane si-au pierdut viata (VIDEO)

Politia a confirmat ca 17 persoane si-au pierdut viata in urma incendiului care a izbucnit la un bloc din Londra. Bilantul deceselor ar putea sa creasca, potrivit RT. Autoritatile au spus ca nus.

Carambol pe DN 13 la Stupini. Patru masini au fost au fost avariate si patru persoane au fost ranite

Patru masini s-au ciocnit astazi la pranz pe DN 13 la Stupini. in urma carambolului patru persoane au fost ramite, doua dintre ele refuzand tranportul la spital. Circulatia in zona a fost blocata aproximativ jumatate de ora.

FOTO. Atac armat in San Francisco. Mai multe persoane au fost ranite

Mai multe persoane au fost ranite, miercuri, in urma unui atac armat, in sediul UPS din San Francisco, scriu surse media internationale. Trei oameni ar fi fost impuscati, sustin surse din fortele de ordine. Autoritatile au i .

impuscaturi la un centru UPS din San Francisco: mai multe persoane au fost ranite

Mai multe persoane au fost ranite intr-un atac armat la un centru UPS din San Francisco, a anuntat politia citata de ABC News.

Atac armat la un centru UPS din San Francisco. Mai multe persoane au fost ranite

Mai multe persoane au fost ranite intr-un atac armat la un centru UPS din San Francisco, a anuntat politia citata de ABC News. Surse din fortele de ordine afirma ca trei oameni au fost impuscati.

Perchezitii in Mehedinti: Mai multe persoane, printre care ar fi si seful Directiei Sanitar Veterinare, suspectati de infractiuni economice

Politistii din Mehedinti fac, joi, mai multe perchezitii la persoane suspectate de infractiuni economice, obtinere ilegala de fonduri, conflict de interese si fals in inscrisuri, doua persoane urmand sa fie duse la audieri. In acest caz sunt vizati directorul Directiei Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor DSVSA) Mehedinti, care ar fi preluat o circumscriptie sanitar-veterinara din judet si ar fi avizat deconturi nereale, precum si un alt angajat al institutiei, transmite News. ro.

FOTO. Mai multe persoane s-au adunat in fata Palatului Parlamentului, cu mesaje de incurajare pentru premierul Grindeanu: Sorinele rezista

Mai multe persoane s-au adunat, miercuri seara, in fata Palatului Parlamentului, unde are loc sedinta CExN al PSD, pentru a-i transmite un mesaj de sustinere premierului Grindeanu.

Mai multe persoane ar fi inca prinse in blocul in flacari de la Londra. Numarul mortilor va creste

Mai multe persoane ar fi prinse inca in cladirea cu 24 de etaje din centrul Londrei care a luat foc in noaptea de marti spre miercuri, a anuntat comandantul de politie Stuart Cundy, in timp.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )