Libnet.ro
UNICEF

07:45

impuscaturi la un centru UPS din San Francisco: mai multe persoane au fost ranite

Adevărul Adevărul,
impuscaturi la un centru UPS din San Francisco: mai multe persoane au fost ranite

Mai multe persoane au fost ranite intr-un atac armat la un centru UPS din San Francisco, a anuntat politia citata de ABC News. continuă pe Adevărul

Atac armat la un centru UPS din San Francisco. Mai multe persoane au fost ranite

Mai multe persoane au fost ranite intr-un atac armat la un centru UPS din San Francisco, a anuntat politia citata de ABC News. Surse din fortele de ordine afirma ca trei oameni au fost impuscati.

Atac armat langa un centru UPS din San Francisco

Un atac armat avut loc intr-un centru de servicii pentru clienti UPS a trimis mai multe victime la spital, afirma oficialii americani, potrivit ABC News. Cladirea se afla in zona de est din San Francisco, la 2. 5 mile departare de centrul orasului.

impuscaturi la un centru UPS din San Francisco: cel putin doi oameni au murit si patru au fost raniti

Cel putin doi oameni au murit si patru au fost raniti dupa ce un angajat a deschis focul intr-un depozit si centru de relatii cu clientii al UPS United Postal Service) din San Francisco, scrie presa locala citata de Fox News.

Un nou atac armat zguduie lumea. Mai multi oameni, impuscati. Ce se intampla acum

Mai multe persoane au fost ranite intr-un atac armat la un centru UPS din San Francisco, a anuntat politia citata de ABC News. Surse din fortele de ordine afirma ca trei oameni au fost impuscati.

UPDATE Cel putin patru persoane au murit intr-un atac armat la un centru UPS din San Francisco. Atacatorul s-a sinucis

Mai multe persoane au murit, inclusiv atacatorul, iar alte trei au fost ranite intr-un atac armat la un centru UPS din San Francisco, a anuntatNBC News. Potrivit sursei citate, atacatorul era un angajat.

UPDATE Cel putin doua persoane au murit intr-un atac armat la un centru UPS din San Francisco

Cel putin doua persoane au murit, iar alte trei au fost ranite intr-un atac armat la un centru UPS din San Francisco, a anuntatNBC News. Potrivit sursei citate, atacatorul era un angajat.

FOTO. Atac armat in San Francisco. Mai multe persoane au fost ranite

Mai multe persoane au fost ranite, miercuri, in urma unui atac armat, in sediul UPS din San Francisco, scriu surse media internationale. Trei oameni ar fi fost impuscati, sustin surse din fortele de ordine. Autoritatile au i .

Lovitura pentru liderul de la Casa Alba. Curtea de Apel din San Francisco a confirmat, luni, suspendarea decretului presedintelui Trump privind migratia

Curtea de Apel din San Francisco a confirmat suspendarea decretului anti-imigratie al presedintelui american, Donald Trump, de catre un tribunal federal din Hawaii, provocand sefului de la Casa Alba o noua infrangere pe tema acestei masuri foarte controversate.

Curtea de Apel din San Francisco confirma suspendarea decretului anti-imigratie al lui Trump

Curtea de Apel din San Francisco a confirmat, luni, suspendarea decretului anti-imigratie al lui Donald Trump decisa anterior de catre un tribunal federal din Hawai, o masura controversata a liderului de la Casa Alba, acuzat de discriminare impotriva musulmanilor, scrie AFP.

Nicolae Badalau: Sunt destule probleme iesite din grafic, la mai multe ministere. Premierul isi asuma tot Guvernul

Presedintele executiv al PSD, Nicolae Badalau, a declarat marti ca, dupa analizarea modului de indeplinire a programului de guvernare, a reiesit ca sunt destule probleme iesite din grafic.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )