Libnet.ro
UNICEF

21:45

Patru raniti intr-un accident rutier petrecut in apropiere de Hateg

Adevărul Adevărul,
Patru raniti intr-un accident rutier petrecut in apropiere de Hateg

Patru timisoreni aflati intr-un autoturism au ajuns la spital, in urma unui accident care a avut loc pe DN 68 Hateg - Caransebes, in Ohaba de sub piatra. continuă pe Adevărul

DOROFTEI, implicat intr-un ACCIDENT rutier. Autorul a FUGIT de la locul faptei.

Boxerul Leonard Doroftei a fost implicat, vineri seara, intr-un accident rutier pe DN 6, in judetul Mehedinti. Soferul autoutilitarei care a lovit masina pe care o conducea pugilistul a fugit de la locul accidentului, iar la ora transmiterii acestei stiri este cautat de politisti, transmite Mediafax. Potrivit purtatorului de cuvant al IPJ Mehedinti, subcomiarul Nicolae Lohon, accidentul s-a petrecut in jurul orei 19:10, pe DN 6, in apropierea viaductului Bahna dintre Drobeta Turnu Severin si .

Un ofiter SRI a murit intr-un accident rutier: Alte doua persoane au fost ranite

Un ofiter SRI a murit, sambata, in urma unui accident rutier petrecut in Constanta, alte doua persoane fiind ranite, potrivit B1 TV. Angajatul SRI se afla la volanul uneia dintre masinile implicate in.

DOROFTEI, implicat intr-un ACCIDENT rutier. ...

UPDATE: Boxerul Leonard Doroftei, implicat intr-un accident rutier pe DN 6, in judetul Mehedinti, dupa ce masina pe care o conducea, a fiului sau, a fost lovita de o autoutilitara al carei sofer a plecat de la locul accidentului, a declarat ca se indrepta catre Resita, la Campionatul National de Box. Mergeam prin tunel. M-am intersectat cu o masina, am auzit poc. Mi-am dat seama ca ma inteapa ceva cand conduceam si m-am intors in stanga, geamul era spart, nu mai aveam oglinda. Am mers .

Boxerul Leonard Doroftei a fost implicat intr-un accident rutier

Leonard Doroftei a fost implicat in aceasta seara, intr-un accident rutier pe DN 6, in judetul Mehedinti. Masina pe care o conducea a fost lovita de o autoutilitara al carei sofer a fugit de la locul.

Leonard Doroftei, implicat intr-un accident rutier: Masina condusa de boxer, lovita de o autoutilitara al carei sofer a fugit

Boxerul Leonard Doroftei a fost implicat, vineri seara, intr-un accident rutier pe DN 6, in judetul Mehedinti, soferul autoutilitarei care a lovit masina pe care o conducea pugilistul fugind de la locul accidentului, transmite Mediafax. Sportivul a fost ranit la mana de cioburile parbrizului spart insa intr-o interventie telefonica la B1TV a precizat ca este vorba despre rani minore.

UPDATE Seful Consiliului Procurorilor, Iurie Garaba, a fost implicat intr-un accident rutier

In cadrul unei conferinte de presa, seful Miscarii Antimafie, Sergiu Mocanu a relatat circumstantele accidentului in lant, produs ieri, dupa ce le-ar fi aflat de la doi martori.

Patru masini implicate intr-un accident pe DN 1: Patru persoane au fost ranite

Patru masini au fost implicate intr-un accident rutier, vineri dupa-amiaza, pe DN1, patru persoane fiind ranite in urma impactului. Accidentul s-a produs in dreptul localitatii Cornu din judetul Prahova, iar.

ACCIDENT pe DN1. Patru raniti si trafic blocat.

Patru persoane au fost ranite, vineri dupa-amiaza, intr-un accident produs pe Drumul National 1 si in care au fost implicate patru masini. La ora transmiterii acestei stiri, sensul de urcare catre munte este blocat, iar traficul rutier se desfasoara dirijat pe celalalt sens, transmite Mediafax Conform datelor furnizate de Inspectoratul de Politie Judetean Prahova, accidentul s-a produs in dreptul localitatii Cornu din judetul Prahova. Din primele cercetari politistii au stabilit ca patru .

16 oameni au murit intr-un accident de autocar. Tragedia s-a petrecut in Venezuela

Cel putin 16 oameni au murit si 36 au fost raniti in coliziunea dintre un camion si un autocar, in centrul Venezuelei, informeaza AFP. Putem confirma moartea a 16 persoane, a precizat Jorge Galindo,.

Patru masini, implicate intr-un accident in Capitala. Pe strada Banulescu-Bodoni se circula cu dificultate

Patru unitati de transport au fost implicate intr-un accident rutier pe strada Mitropolitul Banulescu-Bodoni din Capitala. Din fericire nimeni nu a avut de suferit.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2422 seconds )