Libnet.ro
UNICEF

16:45

Al patrulea caz de COVID-19 din Ministerul Justitiei a fost confirmat

Antena3 Antena3,
Al patrulea caz de COVID-19 din Ministerul Justitiei a fost confirmat

Al patrulea caz de imbolnavire cu COVID-19 a fost confirmat in randul personalului Ministerului Justitiei. continuă pe Antena3

Al treilea caz de COVID-19 din Ministerul Justitiei a fost confirmat. Activitatea se muta online

Al treilea caz de imbolnavire cu COVID-19 a fost confirmat in randul personalului Ministerului Justitiei. Pacientul este un angajat al Directiei Contencios din minister si nu a mai fost prezent in sediul institutiei din 9 aprilie. De marti, Ministerul Justitiei va lucra in sistem de telemunca.

CORONAVIRUS. Al treilea angajat din Ministerul Justitiei, depistat pozitiv cu COVID-19. Institutia va activa, de marti, in regim de telemunca

Inca un caz de coronavirus in randul functionarilor din Ministerul Justitiei, condus de Catalin Predoiu. Reprezentantii institutiei anunta, luni, ca un al angajat a fost testat positiv cu COVID-19. Este.

Un al doilea angajat al Ministerului Justitiei a fost confirmat cu coronavirus

Un al doilea angajat al Ministerului Justitiei a fost confirmat joi ca fiind infectat cu noul coronavirus, in prezent o ancheta epidemiologica fiind in derulare, anunta un comunicat al institutiei.

Al treilea caz de coronavirus de la Ministerul Justitiei, institutia trece la regim de munca de acasa

Incepand de maine, Ministerul Justitiei va intra in regim de telemunca cel putin pana martea viitoare, in urma confirmarii unui al treilea caz de COVID-19 in cadrul aparatului Ministerului, informeaza un comunicat de presa al institutiei.

Si PFI-urile pot obtine somaj tehnic platit de stat (oficial din Ministerul Muncii)

Si persoanele fizice independente PFI) pot obtine indemnizatie de somaj tehnic platita de stat pe perioada starii de urgenta, la fel ca persoanele fizice autorizate PFA), a subliniat, vineri, secretarul de stat din Ministerul Muncii Alin Ignat, intr-o declaratie pentru StartupCafe. ro.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )